دوستان هفته27بارداریم چندروزه شدیدا بی حالم و احساس خستگی و خواب الودگی دارم دکتر روزی دو عدد فولیکوفرتجویزکرد که فعلا همون یکی رو مصرف می کنم چون تهوعموبیشترمیکنه ویتامینها..کسی تجربه مشابه داشته؟طبیعیه ماههای آخر؟
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
اره عزیزم متوجه شدم . اما کلا واسه سنگینی و خستگی گفتم ک زووده .. ۲۷
این بیشتر نشونه کم خونی یا فصل بهارم هست .
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
دکترگفت کمی کمخونی دارم که زیاد مهم نیست و روزی دو عدد فولیکوفر داد ولی بخاطر تهوع همون یکی رو مصرف ...
اره عزیزم کم خونی بیحال میکنه و خواب و کسل ..
حتما اسفناج و مواد اهن دار بخور .. منم چند روز اینجوری شده بودم . هفته اینده باید برم تست بدم ببینم شاید اهنی ک میخورم کم باشه ..
مرسی عزیزم .. اسفناج و عدس مصرف می کنم ولی گوشت اصلا... راستی نتیجه ازمایشتو اینجا بگو.. و خ ...
گوشت گوسفندی خوبه . بقیه نه . اما ماهی و بخور .. یا امگا ۳
حتما میام میگم بهت . ای کاش دو هفته دیگه وقت زایمانم بود😁😁😁😁 ۱۵ هفته دیگه مونده