2777
2789
چی میکردی پیشه پدر شوهرت متاسفانه پدرشوهر ومادرشوهرم پشته پسرشونن میگن بذار خوش باشه

نه همه کاراشو لو دادم گفتم ب دخترا اینجوری میگفتی رفیقات میان زندگیمونو بهم میزنن میکشی معتاد میشی البته من پدرشوهرم پشت منه ولی مادرشوهرم ن شوهرمم جونش ب جون باباش بنده دوبار که باباش ناراحت شد حالا میگه میخوام سالم باشم شبا باهم میرن باشگاه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
رفیق بازه هیچی براش مهم نیست مهریه رم که چند ماه یدونه کردن خوشبحالشون شده

میاره خونت؟؟مثلا شبا میره نصف شب میاد راهش نده خونه درو قفل کن نتونه کلید بندازه انقد رو اعصابش سر اینا راه برو که خودش خسته بشه این راهو مادرشوهرم بهم یاد داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ خیانت میکنه بزن تو سرش بگو لیاقت زن زندگی نداری برو باهمون ج ن ده های دورت ده تا مریضی بگیری بیای بیوفتی در خونه من تف هم نندازم روت بترسونش از اینده بگو اون موقع من میرم کارای الانتو سرت میارم

میاره خونت؟؟مثلا شبا میره نصف شب میاد راهش نده خونه درو قفل کن نتونه کلید بندازه انقد رو اعصابش سر ا ...

صبح میره ۲،۳نصفه شب میاد یه شب پشته در انداختم باز کرد الانم که الانه تعجم چجور باز کرد یعنی اینکارو ادامه بدم دیگه چی بلدی بگوخواهشن

اگ خیانت میکنه بزن تو سرش بگو لیاقت زن زندگی نداری برو باهمون ج ن ده های دورت ده تا مریضی بگیری بیای ...

شیرین میگی آخه بزنم سرش فردا بره شکایت کنه بدتر میشه  اصلا باهاش حرف نمیزنم جدا میخوابم هیچ خیالش نمیاد

صبح میره ۲،۳نصفه شب میاد یه شب پشته در انداختم باز کرد الانم که الانه تعجم چجور باز کرد یعنی اینکارو ...

اره کلیدت بزا رو در بمونه نمتونه باز کنه غر بزن زندگیتو براش جهنم کن خودت برو بیرون بگرد اگ خرجی نمیده ازش کش برو یا هم برو سرکار پسرتو بزار پیش مادرشوهرت برو استخر باشگاه بگو مثلا با فلان دوستم رفتم هرکدوم میدونی بهتره بگو بخند مردا گریه کنی بدتر میکنن اصلا وقتی کار بدی میکنه باهاش نحرف برو تو اتاق فقط درو ببند وقتی میزنتت جلوش واستا نمیگم زبون بریز که بیشتر بزنه جلوش واستا بدونه محکمی ولی هیج نگوو بیرون رفتن به خود رسیدن خیلی تاثیر داره لباسای تنگ و خوشگل بپوش تو خونه ن واس اون واس دل خودت رژ قرمز بزن از خودت عکس بگیر همینارو میدونم دیگ

شیرین میگی آخه بزنم سرش فردا بره شکایت کنه بدتر میشه  اصلا باهاش حرف نمیزنم جدا میخوابم هیچ خیا ...

شکایت کنه باید اثبات کنه اصلا نباید به قانون میکشوندی یکم کارت سخت تره بچتو بنداز پیش اون برو عشقو حال 

منم شوهرم اولش زورش میومد با این گرونی خرج خونه بده منم غذا درست نمیکردم حرص میخورد

مرسی عزیزم مفید بود .این اصلا خونه نمیاد که غذا بخوره اذیتم میکننه مهرمو ببخشم برم 

میدونم انقد دلت چرکینه نمتونی یه درصد اینارو انجام بدی ولی باور کن اگر انجام بدی زیر یه ماه خوب میشن

دیروز دیدم تو ماشینش گوشی مخفی داره از پنجره دیدم اول میخوام گوشیو کش برم بعدا حالشو بیارم جاش

دیروز دیدم تو ماشینش گوشی مخفی داره از پنجره دیدم اول میخوام گوشیو کش برم بعدا حالشو بیارم جاش

متاسفانه دادگاهها در خصوص فساد اخلاقي شوهر الان هيچ كاري نميكنند

با دوستم كه مشكل مشابه شمارو داره رفته بودم دادگاه خانواده يك پيرمردي مشارو بود اونجا گفت شما با پرينت پيان و ضبط صدا... هم بتوني خيانت همسرو ثابت كني فايده نداره اونقدر كه الان زياد شده اين مسائل اصلا قضات توجه نميكنند چون از هر 10 پرونده 9 تاش همينه

گفت واسه مرداي الاغ ايراني فقط يك راه واسه تحت فشار گذاشتن هست اجرا گذاشتن مهريه و نفقه

اون آقا خيلي خوب دوستمو راهنمايي كرد همچين كه شوهره اومد افتاد به التماس

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
متاسفانه دادگاهها در خصوص فساد اخلاقي شوهر الان هيچ كاري نميكنند با دوستم كه مشكل مشابه شمارو داره ...

آره منم پارسال رفتم شکایت کردم به هیچ جا نرسیدم .میخوام مهریمو بذارم اجرا ولی میترسم از اون طرف درخواست طلاق بده چون اگه من بذارم اجرا به نفعشه ۵،۶ماه یدونه میده انقدم حقه بازه میترسم سالی یدونه کنه مثلا بره بگه من مغازه شاگردم .دوستت چیکار کرد آدم شد به ؟من اصلا پول نمیده نمیدونم چیکار کنم درآمدش خیلی خوبه خرجه هرزگیاش میکنه خیلی حرص میخورم اذیت میکنه خودم برم

آره منم پارسال رفتم شکایت کردم به هیچ جا نرسیدم .میخوام مهریمو بذارم اجرا ولی میترسم از اون طرف درخو ...

حالا شوهر اين دوستم ديگه در اون حد نبود اذيتاش ولي خب ميرفت با دوستاش بيرون 10 شب برميگشت ...

خونه اي كه توش ميشينن مال پدر دخترس مشاور گفت قفل درو عوض كن نتونه بياد تو بعدم بيا تقاضاي نفقه بده مجبوره بره برات خونه اجاره كنه مهرتم بگذرا اجرا بعد چون پسره يك خونه داره كه داده اجاره به ضررش تموم ميشه چون خونه اي كه تو اجاره باشه معنيش اينه كه ملك مازاده و جز مستثنيات دين محسوب نميشه خيلي راحت ميتونست حتي از طريق ثبت توقفيش كنه بابت مهريش. البته اون آقا گفت اگه اين مدارك خيانتاشو تو دادگاه به قاضي نشون بدين تو تصميم قاضي واسه مهريه و نفقه تاثير داره و بنفع زن راي ميده ولي اينكه بابت اونا مثلا دادگاهي كيفري بشه اصلا فكرشم نكنيد اينقدر كه زن و خراب و مرد هرزه ريخته تو مملكت كلا بيخيال اين مقوله شدند قضات

البته فكر كنم پسره خودشم رفته بود پيش وكيل يا رفته بود از دادگاه پرسيده بود ديده بود شرايط به ضررشه با ...خوري برگشت سر زندگي چند روزي بود خونه زندگي رو ول كرده بود رفته بود كلا

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم