ولی سینم خیییییییلی کوچیکه چطوووری که کوچکترین سایز سوتین هم برام بززززرگه دراز میکشم کلا تخت میشه حالا کوچیکیش هم به کنار وقتی که بچه شیر میدادم بزرگ و خوب بود اما اماااان از وقتی که شیردهی قطع شد شد کوچیک و پوست و چروووووک این یه وضعی .... وقتی لخت میشم جلو آینه از خجالت خودم جلو خودم اب میشم🙄 رازیانه خوردم بزرگ نشد بجاش وزنم کم شد کرم افزایش سایز سینه هم جواب نداد روغن خراطین هم جواب نداد چیکار کنم تروخدا آرزوی یه لباس لختی به دلم مونده کلی حسرت میخورم یکیو میبینم سینش بزرگه کلا هیز شدم تو سینه زنا ... واقعا غم بزرگی دارم جلو شوهرم خجالت میکشم از پروتزم میترسم راهنمایی کنید
شنیدم خشک شده میوه به که ضماد بشه شبا قبل خواب برای شلی و افتادگیش خوبه ، سفت میکنه اما برای کوچیک بودنش نمیدونم جواب میده یانه
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
ولی شوهرم میگه خیلی خوب شده هم سفیده هم نوکش صورتیه من دوس دارم لاغر نکن خودتو
کاش کوچیک تر بود
خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون وقتی حامله شم و موقعه شیر دهی نزدیک ۷۰ میشه منم بدم میاد
من خودم سفیدم بدنمم زیادی سفیده نوک سینه هامم روشنه
خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم
باز لاغری بهتر از چاقیه من الان چاق نیستم اما مطمئنم حامله شم راحت ۱۰ کیلو اضافه میکنم این ناراحتم میکنه