2777
2789

سلام من چند وقته با یک کانال آشنا شدم که بنام خانم فخاری هستش و همه کاربرا ازشئن خیلی راضین

منم طی یک مشاوره دارو گرفتم و دارم مصرف میکنم ولی رعایت رژیماشون برام سخته انگار.

نمیدونم کار درستیه یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم-برای-کسایی-که-نازایی-دارن-یه-دستور-ساده?page=51

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

هرچی هست بیا اینجا دوباره اعلام کن مفید بود یانه تاپیکتو ذخیره میکنم

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم
خوب رژیمتو بگو ببینیم تو حساسی یا اون سخته

مثلا ناهار نباید بخوری و بجاش سویق جو.وکلیم دارو گیاهی که البته اونا فقط تایم داره .کلا میوه جات که طبع سرد داره ممنوع-شیرینی و هله هوله و غذای بیرون ممنوع.و خیلی چیزای دیگه و هر3روز 3روز یه غذایی که میگن باید برای شام درست کرد و خورد

هرچی هست بیا اینجا دوباره اعلام کن مفید بود یانه تاپیکتو ذخیره میکنم

باشه عزیزم.ناگفته نمونه که من اول برای لاغری میخواستم که گفتن باید اصلاح مزاجم بشی که الان تقریبا 10روزه شروع کردم 1کیلوکم کردم