2777
2789

ازسی دی که نه ولی جم جنیور میبینه اونروز اومده میگه مامی آیم هانگری😨😨😨نمیدونم چجوری یاد گرفته😐😀😀

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم استفاده میکنم البته سی دی ها رو از خودشون نخریدم دانلود کردم. ولی واقعا خوبن. دخترم نزدیک چهار سالشه و وقتی باهاش انگلیسی حرف میزنن متوجه میشه سعی هم میکنه جواب بده بعضی وقتا معنی دار و بعضی وقتا چرت و پرت. ولی همونایی که بلده با لهجه خیلی قشنگی میگه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
میشه بگین انمیشنهاش ارزش دارن و جواب میده یانه؟ و اینکه چه قیمتیه؟ وایا میشه اسم یکیشو بگین

عزیزم گفتم که بچه ی من کوچیکه و هنوز فارسی هم حرف نمیزنه ولی متوجه شدم که دوس داره بعضی کلماتشونو تکرار کنه. قیمتشونو الان نمیدونم چون من حدود ۶ ماه پیش دو تا پکیج براش سفارش دادم و تا ۶ ماه آینده هم همینها مناسب رده ی سنیش هست. 

شما هم بستگی به سن بچه تون داره که چه کارتونی ببینه، اگه همسن بچه ی من باشه اسم کارتونهاشو برات مینویسم. چندسالشه؟

کج کلاه خان یارمه

اگه درست یادم باشه حدود یکسالگی براش میذاشتم. توی کانالش سرچ کنید لیست کارتوناشو برحسب سن بچه داره.

من مثلا اولا بی بی انشتین و برینی بی بی میذاشتم (اینا رو کادو داده بودن به دخترم) بعد مادرگوس کلاب که همش شعر و آهنگه اون خیلی جذاب تره و زودتر یاد میگیرن تکرار کنن. بعد پپا پیگ که هنوزم با لذت میبینه. کایو براش گرفتم خیلی خوشش نیومد انیمیشنش باز بهتره گاهی میبینه ولی قسمتای عروسکی شو دوست نداره. الان هم سم آتشنشان و پاپاترول قراره دستم برسه. بین اینا هم باز جسته گریخته از کارتونای دیگه هم براش میذارم گاهی مثلا درمورد آموزش دستشویی رفتن بود یا از این قبیل.

ولی لطفا کانالشو از اول بخونید خیلی تاکید داره جلو خودتونو بگیرید شما باهاش حرف نزنید. منم که میگم انگلیسی متوجه میشه و سعی میکنه جواب بده چون گاهی میارمش سر کار با همکارامون که نیتیو هستن حرف میزنه.

کاملا متوجه میشه چی میگن؟ از یکسالگی گفتین دیده؟ 

بله خب البته در حدی که با بچه حرف میزنن دیگه مکالمه آدمای بزرگسال رو خب متوجه نمیشه و جوابی هم که میده معمولا درسته مثلا ازش میپرسن این ماشینو میخوای بهت بدم میگه یس و اگه بپرسن ماشینه چه رنگیه بسته به مودش گاهی فارسی گاهی انگلیسی رنگشو میگه