2777
2789
منظورت ابله مرغانه؟؟؟

بله آبله مرغان

ببرش‌دکتر

قبل عید دختر منم گرفته بود مراقبش باش ببرش دکتر اگه تایید کرد دارو میده که نخاره خیلی بده پماد کالامین میده با شربت ضد خارش

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه کک باشه تو پتو میمونه باید پتو بالشت لباسایی که تنشه رو تو آب جوش وپودر دستی زیاد بشوری بعدم خودشو حمام کنی پماد کالامین دی بزن برا خارشش

آها راستی الان فصل آبله هم هست 

بدنشم برو حموم خوب شور بعد یه شربتی هست به نام الیبور داروخانه ها همه دارن مخصوص نیس حشراته بزن هم خارشش خوب میشه هم بدنش   وهم دور کننده حشراته ولی حتما همه چیز رابشور با اب جوش ازتشک و پتو بالشت 

بله آبله مرغان ببرش‌دکتر قبل عید دختر منم گرفته بود مراقبش باش ببرش دکتر اگه تایید کرد دارو میده ک ...

ن خب فقط جاهایی ک بیرون مونده زده پسرم عادت داره شبا لباسشو میده بالا...شکمش ساعد دستش 

پس بنظرت چیه....اخه سرش مثل جای گزش 

پسرمنو دستشو مورچه گاز گرفته بود بعد چون کلا حساسه عفونت کرده بود دارو استفاده کردم براش خوب شد.شاید بچه شما حساسیت غذایی هم داشته باشه.

الهم عجل لولیک الفرج

گزش نیست حتما ببردکتر یا ابله هست یاحساسیت داداش منم تاچندسال توبهار اینطور میشد یه دکتر تواردبیل دوسه بارداروی ترکیبی دادشکر خدااون خوبش کرد

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
ببین اگه کک باشه تو پتو میمونه باید پتو بالشت لباسایی که تنشه رو تو آب جوش وپودر دستی زیاد بشوری بعد ...

برعکس خودم به کک شک دارم اخه رفتیم نیشابور خونه اقوام اومدیم همینطور شد میگم شاید کک داشتن

اگه گزش بود حداقل یه بارهم شمایا پدرش اینطوری میشدین حالا محل خواب و تخت یا رخت خوابشو تغییر بده ببین بازم اینطور میشه

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
اره تاولی بود خیلی هم قیافه ش زشته دونه ها.ولی خب مگ نباید تب کنه

نه عزیزم پسر من روزهای اول تب نکرد روزهای اخر حالش بد شد البته یازده ساله بود.دکتر میگفت هرچی بزرگتر باشن سخت تر میگیرن دخترمم هم گرفت بعد از پانزده روز که اصلا تب نکرد ولی خیلی جوش زد