2777
2789

ماه قبل ۴ فروردین ابتدای پریودم بود ۱۲ فروردین اولین اقدامم بود ولی از ۲۰ فروردین عجیب و غریب حالتای بارداری دارم نفخ حالت تهوع افزایش دمای بدن خستگی 

دیروز رفتم دکتر زنان گفت دو هفته پریودت عقب افتاد بیا یه از بارداریم نوشت رفتم منفی بودولی خود خانمه تو ازمایشگاه گفت اخه الان که معلوم نمیشه

نظرتون چیه؟

راست میگه حداقل باید تا چهار اردیبهشت وایستی بعد تست بارداری بدی 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عجله داری، من سه ماه از پریودیم می‌گذشت و هنوز نمی‌رفتم آزمایش، میگفتم غیر ممکنه حامله باشم چون جلوگیری سخت داشتم، علائم هم نداشتم، تو 8 روزه میخای علائم داشته باشی گلم

عزیزم منتظر قدوم مبارکت هستیم