2777
2789
عنوان

کم خوابی کودک

100 بازدید | 5 پست

سلام دوستای عزیزم.دختر من 2سال و 7ماهشه..خیلییی کم خوابه.با توجه به اینکه من و همسرم شاغلیم و صبح ها باید برم سرکار،خیلی اذیت میشیم.همه ش نصفه شب از خواب بیدار میشه ومیگه منو بذار رو پات..عادتت کرده بذارمش رو پام و تکونش بدم.وقتی هم خوابش میبره و میذارمش پایین،پا میشه گریه میکنه و مجبورم بذارمش روی پام.کم خوابی خیلی اذیتم میکنه.حتی به پرستارش گفتم روزها نذاره زیاد بخوابه که شب راحت بخوابه و منو بذاره بخوابم ولی با وجودخواب کم در صبح،باز هم شبا دیر میخوابه وچند بار تا صبح پا میشه..

منم میگرن دارم و کمخوابی باعث سردرد شدید میشه..باور کنید از روز شنبه تا حالا درگیر سردردم و به زور قرص مسکن خودمو کنترل میکنم.

بنظرتون چکار کنم؟

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

بچه منم دوسالو نیمشه هنوز که هنوز تا صبح صدبار بیدار میشه گریه جیغ 

دکتری نبوده که نبرده باشمش 

منم خستم سردرد که نگو 

ولی شما یه کاری کن عادت کنه کنارت بخوابه نه رو پا

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم دوسالو نیمشه هنوز که هنوز تا صبح صدبار بیدار میشه گریه جیغ  دکتری نبوده که نبرده باشمش ...

نمیخوابه..بزور بلندم میکنه.موهامو میکشه وگریه میکنه 

مجبور میشم بذارمش رو پام..ماشاله تپل و سنگین هم هست..بخدا پادرد میگیرم

بچه مقصر نیست. به چیز بدی عادت داره و احتمالا شما تا حالا انقدری مقاومت نکردید که این عادت از سرش بیفته و فقط خواستید آروم باشه و گریه نکنه. 

مطمئن باشید این کم خوابی و خواب بد شب اون  رو هم اذیت میکنه.

بهتره عین پروسه از شیر گرفتنش عادت نیاز به روی پا خوابیدن رو هم ازش بگیرید. در واقع ترکش بدید. چند شب تحمل کنید گریه و جیغ زدنش رو تا عادت کنه. حتما سخته ولی قطعا میشه. کنارش دراز بکشید و به هیچ عنوان قانع نشید که رو پا بذاریدش. وگرنه معلوم نیست چه مدت دیگه بخواد به این روش ادامه بده.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
بچه مقصر نیست. به چیز بدی عادت داره و احتمالا شما تا حالا انقدری مقاومت نکردید که این عادت از سرش بی ...

ممنون از راهنمایی تون