2777
2789
عنوان

فکر کنم با گرده افشانی باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6468 بازدید | 177 پست
بارداری اول یا دوم؟  اوایل ازدواج قرص بعد هم طبیعی.  این یکی هم که بعد زایمان خیلی خیلی کم ...

پس با طبیعی باردار نشدی. منم 7 سال جلوگیری طبیعی داشتم باردار نشدم به محض اینکه اقدام کردم باردار شدم. طبیعی احتمال بارداری خیلی پایینه ولی حالا هم غصه نداره به همکارات بگو دوتا میخواستم یه دفعه خیالم راحت شه خیلی عمدا این کارو میکنند

دخترم تمام زندگی من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر جون یه آزمایش بتا هم بده. چون من هم وقتی بچم 5 ماهش بود پریودم عقب افتاد. هر چی بی بی چک میذ ...

خدا کنه منم باردار نباشم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
پس با طبیعی باردار نشدی. منم 7 سال جلوگیری طبیعی داشتم باردار نشدم به محض اینکه اقدام کردم باردار شد ...

من کلا طبیعی جلوگیری میکنم اما میخوام بعد از زایمان آمپول هم بزنم . به نظرت خوبه؟ عوارض نداره؟

دخترم تمام زندگی من
پس با طبیعی باردار نشدی. منم 7 سال جلوگیری طبیعی داشتم باردار نشدم به محض اینکه اقدام کردم باردار شد ...

نه جلوگیری طبیعی زیاد داشتیم قبلا.  همسرم حواسش بوده.  نمیدونم حالا با وجود کان....  از کجا اومده

خوب عزیزم ترشحات کم اولیه هم اسپرم دارن شمام آمادگیت بالا بوده

خاک تو سر خودم و آمادگیم

من کلا طبیعی جلوگیری میکنم اما میخوام بعد از زایمان آمپول هم بزنم . به نظرت خوبه؟ عوارض نداره؟

بهتره با پزشک مشورت کنی

شوهر من دستگاه خودش خراب و ضعیفه  من مشکلی ندارم از اون جهت نمیتونه چیزی بگه    

🤣🤣🤣🤣 اتفاقا منم به شوهرم میگم از کجا معلوم شاید خودت ضعیفی..  ببخشی بی ادبیه ولی میگه نه اگه روی سنگ ریخته بودم الان سبز شده بود😑

خدا نگه داره ما که ۱۰ ساله هرچی التماس میکنیم خدا یه دونه هم نمیده

انشالا امسال سورپرایز خدا رو میبینی با یه بی بی چک پررنگ

🤣🤣🤣🤣 اتفاقا منم به شوهرم میگم از کجا معلوم شاید خودت ضعیفی..  ببخشی بی ادبیه ولی میگه نه اگ ...

انشالا امسال سورپرایز خدا رو میبینی با یه بی بی چک پررنگ

انشالله خسته ام از زخم زبون مردم 

کودکم مادرت را ببین تا حد مرگ رسیده ببین ۸سال از نداشتنت گذشته ولی باز هم عادت نکرده به نیامدنت بیش از پیش از نیامدنت میگرید وبا خدا درد ودل میکند بین تمام موهای سرم سفیده شده تمام شب ها باپدرت از امدنت از اینکه بیایی دلمان شاد میشود ازاینکه چقدر طولانی شده نیامدنت عزیز دل مادر خیلی وقتا تا حد مرگ گریه میکنم وکارم فقط شده درپشت ویترین سیسمونی فروشی ها بمانم و با حسرت تک تک لباس هارا بنگرم وتصور کنم اگر بودی کدام لباس برازنده تو بود خدایا انتظار و امتحانت چقدر سخت است کاش کاری کنی برایم کاش بی نوبت حاجتم را بدهی فرزندم جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا ببین مادرت چند ساله کارش شده گریه بعضی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که باردار یا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تمام موهای سرم سفید شده فکر میکنم اگه یه روز بچه دار بشم حتما تا موقعه عروسیش مردم عمرم کفاف نمیده تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 
استارتر جون یه آزمایش بتا هم بده. چون من هم وقتی بچم 5 ماهش بود پریودم عقب افتاد. هر چی بی بی چک میذ ...

امروز حتما میرم

میترسم برای پسرم کم بزارم.  دلم براش میسوزه.  میخواستم هر روز ببرمش پارک  همش تصور می ...

عزیزم بیش از همه خوش به حال پسرت شده که شما یه همبازی دایمی آوردی براش اگه ۲۴ ساعت با خودت پارک و تفریح بود به اندازه ی این نی نی داشتن بهش خوش نمیگذشت