2777
2789
عنوان

خانوما

2378 بازدید | 74 پست

سلام خانوما اگه تاپیکای قبلیمو خونده باشین متوجه وضعیت بد زندگیم از نظر کار شوهرم میشین الان یه مدرسه پیداشده سرایدار میخواد خونه میدن دبیرستان پسرونس همسرمم سنش ۳۱سالشه به نظرتون قبول کنم اب برق و اینام رایگانه تو اموزش پرورشه

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که

عه خوبه همسرم‌میگه زشته بگن سرایدارمگه عیبه کار

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

چه خوب برین .. داخلشم ی فلافلی بزن قشنگگگگ پول جمع کن سال دیگه همین موقع خونه میخری

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
چه خوب برین .. داخلشم ی فلافلی بزن قشنگگگگ پول جمع کن سال دیگه همین موقع خونه میخری

راست میگی ندا جان

آره خوبه.

نمیدونم اخه جوونیم به نظرت زشت نیس

عه خوبه همسرم‌میگه زشته بگن سرایدارمگه عیبه کار

به همونا که میگن بده زنگ بزن بگو 500تومن بهم قرض بده ببین دیگه میشناسنت؟

کار که عار نیست ،تازه کم کم استخدام هم میشه زندگیتون عالی میشه اصلا از ادستش نده

خدایا شکرت هزاربار
به همونا که میگن بده زنگ بزن بگو 500تومن بهم قرض بده ببین دیگه میشناسنت؟ کار که عار نیست ،تازه کم ک ...

نمیدونم بخدا پس برم‌ 

راست میگی ندا جان

به امید خدا .. چون من یادمه ی همسایه داشتیم اونجا نبودن اما تو مدرسه پسرونه فلافل میفروختن هرووز کلی پول جمع کردن و وضعشون خوب شد .. 

بهتره از فرصت استفاده کنین و فکر پول باشین . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...