2777
2789
عنوان

حال این آقا رو باید گرفت یا نه؟!

442 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من یه کیس ازدواج دارم که خدای پشت گوش اندازیه موقعیت های خودش تو زندگیه

شرایط اخلاقی خوبی داره اما شرایط مالی متوسط

همه و همه هم به خاطر سهل انگاری

بچه سال هم نیست که بگی بی تجربه است و خام 

تو برخی مسائل خیلی موفق اما مالی....

حالا دوباره یه موقعیت دیگه رو از دست داده

بماند که احتمالا من رو هم از دست بده از بس تعلل کرد در اقدام کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سهل انگاره دیگه. با سرکوفت که درست نمیشه فقط نفرت به وجود میاد

یا همین طوری بپذیرش یا ردش کن

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

اذیت میشی درسته صبوری و منطقی ولی قرار نیست دختر وارد زندگی کسی بشه که مدام اشتباه میکنه و پیشرفتش کمه اونوقت تویی که اذیت میشی ب موردای بعدی فکر کن عزیزم

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

دوستان 

من سنم کم نیست

برای همین نمیتونم برای رد کردن ریسک کنم اما اگر مجبور باشم این کار رو میکنم

مسئله اینه که جز بخش مالی بقیه چیزها اکی هست

نمیگم نداره

اما در حد توانایی هاش نداره

باز هم نظرتون بر تمام کردن هست؟

دوستان  من سنم کم نیست برای همین نمیتونم برای رد کردن ریسک کنم اما اگر مجبور باشم این کار رو ...

اگه تو خودت میبینی که این اخلاقشو میتونی تحمل کنی خب قبول کن  

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

اگه تو خودت میبینی که این اخلاقشو میتونی تحمل کنی خب قبول کن  

انگار که رخوت تو جونش هست

دیگه نمیتونم تحمل کنم

گفتم شاید با توپ و تشر درست بشه که میگید نه

نمیشه

نظر مشاور رو بپرسین بهتره. چون آدم باید بیشتر راجع به طرف بدونه تا بتونه نظر درست بده. بستگی داره شرایط مالی متوسط از نظر شما یعنی چی . شمام که میگی نمیتونی برای جواب رد دادن ریسک کنی از یه طرفم میگین نمیتونین این ویژگی رو تحمل کنین، پس واسه محکم کاری نظر کارشناسی بگیر از مشاور 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

نظر مشاور رو بپرسین بهتره. چون آدم باید بیشتر راجع به طرف بدونه تا بتونه نظر درست بده. بستگی داره شر ...

من پیش ۲ تا مشاور رفتم

یکی میگفت باید برای ازدواج اقدام کنه و تعلل بیش از این منطقی نیست

و یکی دیگه گفت کسی که با این شرایط تو تا الان اقدامی نکرده حتما مشکل جنسی داره و نمیتونه عنوان کنه پس تمام کن

انگار که رخوت تو جونش هست دیگه نمیتونم تحمل کنم گفتم شاید با توپ و تشر درست بشه که میگید نه نمیشه

ببین غالب اقایون بعد ازدواج مسولیت پذیرتر میشن و بیشتر به تکاپو می افتن دختر ها هم همینین داداش خودم همینطور بود یعنی راحت میتونست سیصد روزی کاسبی کنی ولی یه روز میره یه روز نمیره خونه داره خرجی هم نداره ولی یه مدت درگیر یه کسی و ازدواج بود چنان چسبیده بود به کار رو کار رو جدی گرفته بودش