2777
2789

بچه ها امروز قرار بود بستم برسه.هرچی منتظرم شدم بیاد نیومد

الان تو سایت دیدم نوشته عدم پاسخگویی مشتری

باید چیکار کنم

الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن بهشون برات چک میکنن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

منمم‌چندتاچیزقشنگ از دیجی دیدم ولی نمیدونم جنس ورنگش ازنزدیکم همینطوره یانه،،،راستی هزینه پست هاش حدودا چقدره؟

نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیک‌تر میشه❤ 

من خرید کردم ولی قبل از اینکه بیارن در خونه اول زنگ زدن ب گوشیم. تلفن پستچی محله امونو دارم به خودش زنگ میزنم. شما هم کد مرسوله رو بزن تو نت ببین دست کدوم پستچی هست. اسم فامیلش نوشته بعد پیداش کن 

یاد خدا آرام کننده دلها

اگرهزینه پست نبود می ارزیدخریدکنی،،،مثلامدادرنگی میذاره ۷تومن اگرسفارش بدی باید ۱۰ تومنم بدی واسه پست،،،چه کاریه میری توشهرمیخری ،،،،اگرهزینه پست نبودعالی‌بودددد

نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیک‌تر میشه❤ 
چه خوب ممنون. پیغام گیر نیست؟

نه پیغامگیر نیست شما زنگ میزنی باید شماره  یک رو بگیری  وصلت میکنه به پیگیری سفارشات اونا جوابتو میدن 

منتها شماره پیگیری سفارش دم دستت باشه که اگه خواست بهش بدی

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
اگرهزینه پست نبود می ارزیدخریدکنی،،،مثلامدادرنگی میذاره ۷تومن اگرسفارش بدی باید ۱۰ تومنم بدی واسه پس ...

خوب بالای ۵۰ تومن خرید دیگه هزینه ی پست نداری

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
اگرهزینه پست نبود می ارزیدخریدکنی،،،مثلامدادرنگی میذاره ۷تومناگرسفارش بدی باید ۱۰ تومنم بدی واسه پست ...

فک کنم اگه بیشتر از ۵۰ یا ۱۰۰ تومن خرید کنی رایگان میاره

هنگام شنامثل یه دست و پا چلوفتی بپا مسیر دهن کوسه نیوفتی😊😊