2777
2789
عنوان

ازمایش

68 بازدید | 8 پست

سلام من ازمایش دادم قبل بارداری دکترنوشت برام پیش متخصص رفتم امروزگرفتم هم کم خونی زده۹وگفت کی ابله گرفتی رنگ قرمززده من خیلی نگرانم ظهرهم تاپیک زدم کسی جواب ندادبه جزیک نفرمیخواستم بدونم کسی اینطوربوده ازمایشش برای ژنتیک خیلی ناراحتم گریه کردم؟

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....

ینی چی واسه چی آزمایش دادی؟؟

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
ینی چی واسه چی آزمایش دادی؟؟

واسه قبل بارداری ژنتیک دادم دکترنوشت برام

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقا منم امروز ازماش غربالگری سه ماهمو گرفتم اصلا یه جوری ،شبیه ازمایشای بقیه نیست ،ابله رو برا من ...

واقعابرای من Hزده قرمزگفت کی ابله گرفتی میدونیدبرای چیه

نمیدونهمم،بخدا برا منم  H,خیلی استرس دارم تا فردا برم دکتر ببینه صدبار میمرم ،اخه، من بچه بودنی ...

من انقدگریه کردم سردردگرفتم منم منتظرم شوهرم ازمایش بده باهم ببرم نشون بدم منم دوم راهنمایی گرفتم

نگران نباش ،من وضعیتم بدتره حامله هم هستم خدا خودش رحم کنه

ایشالاچیزی نیستش