میدونی دوست خوبم به نظرم بهتره یکم روخودت ورابطه ات با شوهرت تجدید نظر کنی تو درواقع غرق شدی توی یه ...
حق با شماست ،باید روی خودم کار کنم
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
میدونی دوست خوبم به نظرم بهتره یکم روخودت ورابطه ات با شوهرت تجدید نظر کنی تو درواقع غرق شدی توی یه ...
حق با شماست ،باید روی خودم کار کنم
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لاشی بود اسکول عوضی رفت با یکی دیگه 😂😂😂به یه ورم 😂😂
ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
خوندمش گلم ان شاءلله که خوشبخت بشی. همیشه دعا کن اون کسی که به صلاحته و میتونه خوشبختت کنه نصیبت بشه. من چند ساله پیش تو ترم اول دانشگاه همیشه باحجاب بودم یکی از همکلاسی هام به خاطر حجابم و اینکه میگفت اخلاقم خوبه ازم خواستگاری کرد ولی خیلی سر پایین و رسمی اول به خودم گفت تا اگه راضیم با خانوادش بیان. منم به مادرم گفتم. مادرم هم گفت باید حضوری بیاین اینجوری نمیشه ولی معتقد بود درسم تموم بشه بهتره. بعد چند وقت وقتی به خانوادش گفته بود از اون قرار که دختر خالشو از بچگی برای میخواستند عجله کرده بودند سریع دختر خاله اش را عقدش کرده بودند که دنبال کسی دیگه که من باشم نیاد . اوایل که شناخت زیادی ازش نداشتم از این داستان حقیقتش یکم ناراحت شدم ولی بعد چند ترم که گذشت دیدم خیلی پسر بد اخلاق و مغروری بود چندین بار دعوایه شدید تو دانشگاه راه انداخت و رفیق باز خرابی بود. تقریبا دوسال و نیم پیش ازدواج کردم با شخصی که واقعا با معرفت و مهربونه. خیلی از شوهرم راضیم. در مقابله با اخلاق اون اصلا قابل مقایسه نیست. هزار مرتبه خدا رو شکر میکنم که مصلحتم رو برام رقم زد و نگذاشت بیچاره شم. همیشه از خدا عاقبت بخیریتونو بخواین بچه ها اون بهتر از شما میدونه. خواهشا دل به عشق هایی که عاقبتش معلوم نیست چی میشه نسپرین. موفق باشی عزیزم
برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
۱۵ سال پیش که اولین بار دیدمش درست مثل الان آقا بود بسیار با اخلاق و با نزاکت و زیبا و یه پسر همه چیز تمام الان هم همونه زبانزد همه شهره درضمن الان ملیونر هم شده 😭😭😭😭😭😭😭😭