2777
2789

داره زندگیشو میکنه.نمیدونه دوسش دارم منو خواهر صدا میزنه البته زیاد ارتباط نداریم سالی یه پیام کاری بهش بدم.ولی هر روز چند بار پروفایلشو و بازدیدشد چک میکنم 😭خوابم بهم ریخته.کاش بهش برسم کاش بهم یه جور علاقه مند بشه دیگه هیچی نمیخوام حتی جشن عروسیم نمیخوام هیچی ازش نمیخوام دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر قلبتون پاکه التماس دعا برای مشکل روحیم

مهتاجم به دعا عزیزم. چشم. شما هم همچنین برام دعا کن

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

با خانومشه خوش و خرم و در پی در آوردن چش من ...

خیلی دوسم  داشت میدونم ولی اواخر دیگه خانوادش خیلی بهش میاوردن ولم کنه و ازدواج کنه ..خانوادم ناراضی بودن ..مامانش ب اجبار میرفت واسش خواستگاری بهش میگفتم میگف دروغه ...نمیدونم میخاس ناراحت نشم یا ... هی التماسم میکرد خانوادمو راضی کنن ولی من نمیتونستم ...از دروغایی ک میشنیدم و بهش  میگفتمم هم انکار میکرد حالم بهم میخورد ...یه روز بی خدافظی ولش کردم ...۸ ماه بعدش با دوستم ازدواج کرد ...۷ .۸ بار اومدن خواستگاری ...اخرا دیگه میگف ک مامانم اجبار میکنه ازدواج کنم خانوادتو راضی کن ولی من نمیتونستم ...

در ظاهر ک خیلی خوبن باهم ...ی عروسی واسش گرف اونسرش ناپیدا ...فقط در پی حرص دادن منه میدونم ولی من از اون بدترم☺ ی زندگی میسازم ک صد بار بخاطر روراست نبودنش با من و استقلال نداشتنش خودشو لعنت کنه

شب های امتحان را گذراندیم و زنده ایم ما را به سخت جانی خود این گمان نبود
میشه برا منم دعا کنید 😭😢

باشه گلم. همچنین شما. دعا در حق بقیه میگیره. برایه همه دعا کنیم منم یه روسیاهم. خدا دعا هممونو مستجاب کنه به حق امام حسین. بچه ها سعی کنیم همیشه عشقمون خدایی باشه تا باشه یه عشق واقعی

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

اولین مردی که وارد زندگیم شد ومن با حماقت پسش زدم پسرعمه ام بود 

الان استاد دانشگاه وهییت علمی دانشگاه بوعلی هست و وضعش توپ  البته خدا بهش رحم کرد منو نگرفت چون اگه منو می‌گرفت نهایت پیشرفتش با من میشد اینکه طبقه بالای خونه ی باباش یه ۴۰متری بسازیم   از بس نحسم  

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عشقِ اولم الان روبه رومه

پسرش هم داره بازی میکنه😁😁😁😁😁😍😍😍😍😍

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من ۴ سال ازدواج کردم فعلن بچه نداریم تا سال ۱۴۰۰ قصد بچه دار شدن نداریم ۹ ماه عقد بودم منم کسی نب ...

درسته مادرا خیلی زود نگران میشن.... من خیلی بچگانه عمل کردم تو زندگیم چه کارهایی رو که نباید میکردم ولی خب کردم.... و بعدها پشیمون شدم... البته دخالتهایی از جانب خواهر شوهر بود که اذیتم کرد و سپردمش به خدا و دیدم چه خوب خدا جوابشو داد ولی اگه بفهمه و درک داشته باشه ولی خب نداره... من خیلی زود عصبانی میشم و از کوره در میرم اوایل همسرم فقط سکوت میکرد ولی بعدش دید سکوت ج نمیده اونم مقابله به مثل کرد و من بخاطر رفتارم که باعث شدم تا همسرمم از کوره در بره و یجورایی از من یاد گرفته ناراحتم کاش میشد زمان به عقب برگرده و کلا یکارایی رو انجام نمیدادم ولی خب برنمیگرده... من باید این سکوت رو تمرین کنم ولی خییییییلی سخته.