🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
اتفاقا شاید خدا انقدر دوسش داشته ک تو همین دنیا خواسته مکافات عملش رو ببینه و نذاشته تو اون دنیا ال ...
یعنی برمنو هم جوابشو میده خدا؟
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
من 13سالم بود نوه عموی مانمو دیدم تو همون نگاه اول عاشقش شدم انقدر بدلم نشست که نگو همش بفکرش بودم تو 17سالگی با پسر عمم عقد کردم بعد 2ماه اختلافی بعد 3سال جداشدم وقتی عقد کردیم شنیدم میخاسته بیاد خاستگاریم نوه عمو دیگه شنیده عقد کردیم بعد 5ماه پی ام داد ولی جوابشو ندادم تا عروسی یکی از فامیلا دید منو از تالار که دراومدم روبروی هم قرار گرفتیم گفت تورو خدا جواب بده کارت دارم منم هیچی نگفتم رد شدم باخودم میگفتم این میخاد سوه استفاده کنه بعد یه هفته جواب دادم یخم باز شد جواب پیام میدادم بعد یه ماهم اومد خاستگاری همون شبم عقد کردیم خخخ انقدر عجله داشت گفت باید همین امشب عقد کنیم
ببین من واقعا میگم چرا کاری که میتونم انجام بدم انجام ندم هی به همسرم بگم اخرم بحث شه و دلخوری پیش ب ...
خیییلیییی خوب گفتی ب اینا میگن سیاست زنونه منم اوایل خیلی بحث میکردم ولی خدایی الان اخرین باری ک بحث کردیمو اصلا یادم نمیاد باید بگذره تا قلق همدیگه رو پیدا کنیم متاسفانه الان خیلی کم طاقت شدن ملت سر کوچیک ترین چیزا بحث میکنن اینقدم کشش میدن اخرشم طلاق😐
ماهم تو چت آشنا شدیم و هیچکس جز خودمون دوتا نمیدونه چطور همو پیدا کردیم😊 البته الان احساس میکنم ش ...
آره دقیقا ما خودمونم یادمون رفته چجور آشنا شدیم☺☺
یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....آن یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت..... آنکه باور داشت روزی میرسد بیچاره بود..... آنکه در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت... دشت باور داشت گرگی در میان گله بود . .. گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت...... یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود..... آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت... یک نفر فردوس را ارزان به مردم میفروخت.... نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.. ....هر کجا دست نیازی بود بر سویی دراز..... رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت.........