2777
2789
عنوان

كاش خودكشي حرام نبود...😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 52 پست

عزیزم هیچ وقت ناامید نشو انقدر راه برای توکل به خدا وتوسل هست که مطمئن باش به خدانزدیک میشی وبه حاجاتت میرسی 

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
عزیزم هیچ وقت ناامید نشو انقدر راه برای توکل به خدا وتوسل هست که مطمئن باش به خدانزدیک میشی وبه حاجا ...

چي بگم.شايد شما دعا كنيد مشكل من حل شه.ممنوم از لطفت.تشكر عزيزم

فقط يه نشونه .....يه معجزه......💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آستان مقدس حسینی(ع) 

زیارت به نیابت 

نامه به اباعبدالله(ع)

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://imamhussain.org/persian/encyclopedia/16866&ved=2ahUKEwjj--vb583hAhWJzqQKHc-nDMYQFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw2WiCpew1y5ATtgMP8zFlrk

یاحسین(ع)یاعباس(ع)یا مهدی(عج)ادرکنی

یابوالفضل العباس (ع)

یا ابوالغوث ادرکنی 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع) اکشف کربی به حق اخیک الحسین علیه السلام 

عیدتون مبارک 

این نشانی سایت الکفیل هست اجرشون با خدا یک بخشی راه اندازی کردن شما به صورت انلاین متنی رو به عنوان نامه می نویسیدوارسال می کنید تا داخل ضریح حضرت (ع)قرار بگیره

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://alkafeel.net/?lang=pr&ved=2ahUKEwjt3vLPi8ThAhUMZVAKHYBIC9wQFjAVegQIBhAB&usg=AOvVaw07yp6a31OxzeIW6xTLp0tS

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
چي بگم.شايد شما دعا كنيد مشكل من حل شه.ممنوم از لطفت.تشكر عزيزم

آنکه دراین وادی مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند خیلی محتاجم به دعات

راستش بگم اره.ميدوني چرا؟اونقد ك خدارو صدا زدم و جوابم نداده بيشتر خسته و نااميدم كرده تا مشكلات.من ...

اخ عزیزم 

چرا فک می کنی خدا دوستت نداره 

من زمانی که گرفتار مشکلات شدم دقیقا مثل تو فکر میکردم اون موقع به خدا می گفتم اگه مشکلم رو حل بکنی خدا هستی اگر نه دیگه صدات نمیکنم چون تو خدایی داری حال من رو میبینی چه جور مکن حال مرا ببینی و حالم رو خوب نکنی بعدها که نماز خوان شدم فهمیدم وظیفه خدا نیست که ما رو حتما کمک کنه متوجه گناه هایی که در گذشته کردم شدند من با توسل به امام حسین و حضرت رقیه شدم مطمئنم یعنی این رو با تمام وجودم میگم هر کسی متوسل به امام حسین علیه السلام بشه دست خالی بر نمی گرده یعنی دستگاه امام حسین اینطوریه یه کانالی تو تل گرام هست یه آقایی سخنرانی هایی داره مذهبی از این آخوند های مذهبی سیاسی نیست که به خاطر جیبشون ادای مذهبی ها رو در بیارن اصلا و اصلا سیاسی حرف نمیزنه اگه دوست داری آدرسشو بهت میدم برو چند تا سخنرانی که واسه نمونه گوش کن اینقدر آرومت میکنه که اون روزایی که من سختی شدم همین سخنرانی ها به دادم رسید مثل آب که رو آتیش میریزن

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
عزيزم ممنونم ازت ك وقت گذاشتي فرستادي.لطف كردي.انجامش ميدم ولي ميترسم حاجت نگيرم نااميدتر بشم

همین که میگی میترسم حاجتمو ندن ،کار رو خراب میکنه

این یعنی بهشون اعتماد کامل نداری 

یه چیزیو به تجربه میگم هر روز صبح که بلند شدی پاشو وایستا سرپا خیلی راحت بگو امام زمان سلام ،همین نمی خاد دیگه بری زیارت نامه و اینا بیاری 

بگو امام زمان به من گفتن بهتون هر روز سلام کنم نمی دونم چرا ولی اومدم سلام بدم و برم بعد هم باهاشون دردودل کن و مشکتو هر روز بهشون بگو ،ایشون پدر هممون هستم ،پدر هرگز بچشو رها نمیکنه ،اکتحان کن اینکه نه زمان بره ،نه آداب خاصی می خاد

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
همین که میگی میترسم حاجتمو ندن ،کار رو خراب میکنه این یعنی بهشون اعتماد کامل نداری  یه چیز ...

حرفات كاملا درسته.باشه حتما امتحان ميكنم عزيزم.ممنونم بابت حرفات .ارومم كرد.ان شاا...هميشه شاد و موفق باشي

فقط يه نشونه .....يه معجزه......💔