2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

299 بازدید | 10 پست

من احساس میکنم سنگ لوزه دارم چون از ته گلوم یه تکه هایی بیرون میاد و لوزه هام بوی خیلی بدی میده

ولی روی لوزه ام حفره نداره فکر کنم فقط پشتش غذا جمع میشه به نظرتون سنگ لوزه دارم

کسی اینجوری بوده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سفیدن اره سنگ لوزه هست. قشنگ لوزه هاتو نگاه کن اگه تیکه های سفید دیدی سنگه. منم اینجوری میشم ولی خودم خارج میکنم اگه بمونن دهنت بوی بد میگیره

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
سنگ لوزه چیه دیگه مگه لوزه هم سنگ میاره😯

لوزه هایی که مشبک هستن اینجوری میشن یعنی توش سوراخ های خیلی ریز هست که اگه چیزی بره توش با ایجاد سنگ سعی میکنه خارجش کنه . در واقع سنگ نیست کلسیم هست که دور اون ماده رو میگیره تا خارجش کنه

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
اگه سفیدن اره سنگ لوزه هست. قشنگ لوزه هاتو نگاه کن اگه تیکه های سفید دیدی سنگه. منم اینجوری میشم ولی ...

آره سفیدن

میدونی مشکل من اینه که پشت هستن نمیتونم در بیارم

بای با یه چیز بلند و باریک از کنار بهشون فشار بیاری تا خارج بشن من که حرفه ای شدم    

مثل سنجاق قفلی یا اون سنجاق سیاه ها( گیره سر) با تهش راحت درمیان

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.