2777
2789

سلام بر اهل نینی سایت😁✋🏻

بچها قرص گلوکوفاژ به من دکتر گفت بخورم برای مرتب شدن پریودم

ولی گفت لاغرمم میکنه

میگن که اگه وسط غذا بوخوری لاغز نمیشی ولی اگه قبل غذا بوخوری لاغر میشی🤔

درسته؟🤨؟

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

والا من ی مدت بعد از شام میخوردم سیری ناپذیر شده بودم هر دیقه گشنم بود

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با معده پر باید بخوری من ۷ کیلو لاغر شدم بامصرفش

ا واقعا؟شما کی میخوردی؟چنتا در روز؟۵۰۰ میخوردی با ۱۰۰۰؟چه مدت خوردی؟🤔

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
۵۰۰میخوردم روزی دوبار ماهی نزدیک ۲کیلو کم کردم باهاش 

فقط برا لاغری خوردین؟ورزش و اینام میکردین؟

برای تنبلی تخمدان خوردم منو کم اشتها کرده بود نه ورزش نکردم

منو گفته سه ماه بوخورم

گفت هفته اول روزی یکی

هفته دوم به بعد روزی دوتا

روز سومیه که میخورم چیزی حس نکردم😐

کم کم تاثیر میزاره مطمین باش 

یعنی شما اولا احساس کم اشتهایی نمیکردی؟