بچها قرص گلوکوفاژ به من دکتر گفت بخورم برای مرتب شدن پریودم
ولی گفت لاغرمم میکنه
میگن که اگه وسط غذا بوخوری لاغز نمیشی ولی اگه قبل غذا بوخوری لاغر میشی🤔
درسته؟🤨؟
شاید آن که جسارتعصیان دارد،شجاعتتوبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجالسرکشی داد،فرصتبخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ا واقعا؟شما کی میخوردی؟چنتا در روز؟۵۰۰ میخوردی با ۱۰۰۰؟چه مدت خوردی؟🤔
شاید آن که جسارتعصیان دارد،شجاعتتوبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجالسرکشی داد،فرصتبخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
۵۰۰میخوردم روزی دوبار ماهی نزدیک ۲کیلو کم کردم باهاش
فقط برا لاغری خوردین؟ورزش و اینام میکردین؟
برای تنبلی تخمدان خوردم منو کم اشتها کرده بود نه ورزش نکردم
منو گفته سه ماه بوخورم
گفت هفته اول روزی یکی
هفته دوم به بعد روزی دوتا
روز سومیه که میخورم چیزی حس نکردم😐