2777
2789

عزیز از لحاظ روانشناسی بهترین فاصله سنی بین ٣تا ٣سال ونیم هست

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عالیه

تا اقدام کنید و 9 ماه حاملگیت رو بگذرونی و بچه دوم به دنیا بیاد اولی 4 سالش شده

تفاوت 4 سال خوبه

به نظر من بهترین تفاوت سنی 4 و نهایتا 5 هست دیگه از اون بیشتر خوب نیست

اگه اول شما مثلا بخواد کلاس اول بره و دومی همون سال به دنیا بیاد سخته اولی خیلی ضربه میخوره چون مدام باید به دومی برسی و اولی هم داره یک دوره جدید زندگی اش آغاز میشه و شما نمی تونید خیلی در کنارش باشید

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

من یه دختر 20 ماهه دارم و انشالله قصد دارم یک سال دیگه اقدام کنم

چون دوست دارم دخترم توی سن 4-5 سالش همبازی داشته باشه و تنها نباشه

بچه ها اگه تنها باشن مدام به پدر و مادر گیر میدن

من هر وقت میرم خونه مامانم دخترم با پسرخالش که 2 سالشه بازی میکنه و خیلی به کن گیر نمیده اما توی خونه که تنهاست همش غر میزنه پیش من بنشین و یا با من بازی کن

من انشالله از پوشک بگیرمش اقدام می کنم

تفاوت من و خواهرم 4 سال هست خیلی با هم خوبیم حتی حرفهایی که به مادرم نمیگم رو به اون میگم اما یه خواهر دیگه دارم تفاوتم 9 ساله خیلی باهاش درد دل نمی کنم و فکرهامون از هم دوره

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...