2777
2789

عزیز از لحاظ روانشناسی بهترین فاصله سنی بین ٣تا ٣سال ونیم هست

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عالیه

تا اقدام کنید و 9 ماه حاملگیت رو بگذرونی و بچه دوم به دنیا بیاد اولی 4 سالش شده

تفاوت 4 سال خوبه

به نظر من بهترین تفاوت سنی 4 و نهایتا 5 هست دیگه از اون بیشتر خوب نیست

اگه اول شما مثلا بخواد کلاس اول بره و دومی همون سال به دنیا بیاد سخته اولی خیلی ضربه میخوره چون مدام باید به دومی برسی و اولی هم داره یک دوره جدید زندگی اش آغاز میشه و شما نمی تونید خیلی در کنارش باشید

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

من یه دختر 20 ماهه دارم و انشالله قصد دارم یک سال دیگه اقدام کنم

چون دوست دارم دخترم توی سن 4-5 سالش همبازی داشته باشه و تنها نباشه

بچه ها اگه تنها باشن مدام به پدر و مادر گیر میدن

من هر وقت میرم خونه مامانم دخترم با پسرخالش که 2 سالشه بازی میکنه و خیلی به کن گیر نمیده اما توی خونه که تنهاست همش غر میزنه پیش من بنشین و یا با من بازی کن

من انشالله از پوشک بگیرمش اقدام می کنم

تفاوت من و خواهرم 4 سال هست خیلی با هم خوبیم حتی حرفهایی که به مادرم نمیگم رو به اون میگم اما یه خواهر دیگه دارم تفاوتم 9 ساله خیلی باهاش درد دل نمی کنم و فکرهامون از هم دوره

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...