2777
2789

بچه ها دیگه مسئله رو زیاد توضیح نمیدم...خیلی توضیح دادم قبلا

کلیش اینه ک مادرشوهرم اینا باهامون حرف نمیزنن سری قضایا ک حاضرم خدارو شاهد بگیرم همش تقصیر اوناس...

از آذر ماه دیگه حرف نزدیم باهم، بهتره بگم اونا نخواستن حرف بزنن تا همین الان

حتی عیدم نخواستن باهام حرف بزنن و دلم خیلی شکست...مهم نیس حالا

از اسفند ماه سر یه سری مسائل مجبوووور شدن با همسرم حرف بزنن...ولی خب خیلی سرسنگین

الان اینو میخوام کمکم کنید...

از بهمن ماه متوجه شدم باردارم و الانم وسطای چهارماه هستم...ینی دوهفته دیگه 4 ماهم تموم میشه

قضیه بارداریمو چجوری همسرم بهشون بگه؟! 

دوس دارم یجوری بهشون بگه ک حس نکنن ما از رو ترسه این ک بعدا بهانه نیارن داریم بهشون میگیم.

همسرمم بیش از حد باحیاس😆میگه روم نمیشه 😆 برم چی بگم بهشون؟!☺

خلاصه الان موندیم چیکار کنیم

دوهفته دیگه 4 ماهم تمومه...همش ب فکر اینیم چجوری همسرم بره بهشون بگه ک بعدا بهانه نیارن چرا اینقد دریر گفتین ب ما

کمک کنید ممنون میشم.

بازم تکرار میکنم انقد باهامون بدی کردن اصلااااا علاقه و ذوقی ندارم ک بدونن دارن نوه دار میشن😢فقط بخاطر اینکه بعدا بهانه نیارن، دوس دارم بدونن و تموم شه بره

کمکم کنید

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

همسرم میگه برم خونمون و خیلی سربسته بهشون بگم ک تو حامله ای ، و بهشون اینم بگم ک خواستم بهتون بگم ک بهانه نیارین بعدا😶گفتم ن باباااا اینجوری نگو ... هم زشته هم فک میکنن از رو ترس داری میگی

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جواب سوالتو نمیدونم   ولی خیلی خوشحالم برای نی نی دار شدنت   خدا حفظش کنه 😍😍😍😍😍😍

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی

بنظر من چون مشکل دارید و قهرید بهتره ی هدیه براشون بخرید و داخل هدیه ی نامه کوچیک بزارید ک نوشته شده از طرف نوه کوچولوتون ک قراره تا چندماه دیگه پیشتون باشم😉 اینجوری هم جذاب و خلاقانه اس هم نیازی ب رودربایستی نداره هم خوششون میاد احتمالا

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
رو میخواد خو ب جعبه شیرینی بگیره ببره خونشون بگی شیرینی بابا شدنمه😐

اره عزیزم رو میخواد😆 همه ک مثل هم نیستن

روش نمیشه همسرم😊ن بابا شیرینی 😕میگم اخلاقشون عجیب غریبه😕

شیرینی بگیره ؟! سره همون شیرینی حرف درمیارن ک چرا پولتو هدر دادی😑😑😅

از طریق خواهر شوهر بردار شوهر یکی از فامیل های شوهر بگید خوب🤔

یه خواهرشوهر متاهل دارم ک اخلاقش کپیه مامانشه

اونم از وقتی مامانش اینا حرف نمیزنن ، حرف نمیزنه.

جاری،خواهرشوهری کسی نداری که این خبرو بهشون بده؟  یا حتما باید از زبون خودتون بشنون که بعدها ب ...

عزیزم یه خواهرشوهر متاهل دارم ک اونم مثل مامانش اینا از همون موقع حرف نمیزنه

ن جاری ندارم...یه خواهرشوهرمم ک کوچیکه و مجرد

اتفاقا خوبه اینطوری گفتن چون خودشون نخواستن باهاتون رابطه بگیرن

عه واقعا همینجوری بره بگه؟!!

اونا که نمیان دیدن نوه اشون حالا دونستنشون به چه کار میاد😒

میدونم بعد ها میخوان بهانه بیارن ک چرا ب ما نگفتین نی نی دارین