2777
2789
عنوان

دوهفته زودتر زایمان

557 بازدید | 37 پست

سلام بخاطر دیابت بارداریم دکتر گفته هفته ۳۸ طبیعی زایمان کنم، ولی اخه دردی ندارم اصلا هم رحمم باز نیست چیکار کنم خب، من از اولش میگفتم دردامو تو خونه میکشم بعد میرم زایشگاه اینم اینجوری شد حالا هی قراره دستکاری بشم؟

منظورت طبیعیه؟یا سزارین؟

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امپول فشار بهت میزنن

یعنی موعدش نرسیده بهش امپول میزنن دردش بگیره چکاریه خب اگه مادر و جنین مشکل دارن یزارین‌چرا نمیکنن. چه مغزی دارن این دکترها

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

بیمارستان خصوصی بروتاکمتردستکاری بشی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
یعنی موعدش نرسیده بهش امپول میزنن دردش بگیره چکاریه خب اگه مادر و جنین مشکل دارن یزارین‌چرا نمیکنن. ...

خب سزارین بدتر از طبیعیه طبیعی بهتر ۳۸هفته بچه کامله اتفاقی نمی افته براشون اصن شاید خودش ۳۸هفته درداش شرو سه

هفته ۳۸ نی نی از همه لحاظ رسیده اصلا نگران نباش ولی چون خودش اون هفته تمایل نداره بدنیا بیاد قطعا هورمون درد تو بدنت آزاد نمیشه که خود دکتر با آمپول فشار و پاره کردن کیسه آب و تزریق آنتی بیوتیک کمک میکنه درد بیاد سراغت و زایمان کنی. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

خب سزارین بدتر از طبیعیه طبیعی بهتر ۳۸هفته بچه کامله اتفاقی نمی افته براشون اصن شاید خودش ۳۸هفته درد ...

نه منظورم اینه که بدون اینکه دردی چیزی داشته باشه بهش آمپول زور میزنن که زودتر بچه بیاره. من خودم قند داشتم برام هفته ۳۹ زدن سزارین.بچه البته بریچ هم بود منتهد هفته۳۷ کیسه ابم ترکید