میخام واسه تولدم درست کنم خوب میشه ب نظرتون؟!استرس دارم
درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
عالیه ولی مجلسی نیست اگه مهمونی جدی داری کیک بخر ولی اگه خودی هستین خیلی خوب و خوشمزه س خیلی هم س ...
قبلأ درست کردم خیلی خوب شد ولی اینبار میخام خامه کشی مرتب بکنم و با خمیر فوندانت تزیین کنم ولی تو این زمینه تجربه ندارم
درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
قبلأ ی کیک درست میکردم قابلمه ای بود و بدون تخم مرغ ولی حالا دستورشو پیدا نمیکنم شکلاتی بود خیلی خوب میشد