2777
2789
عنوان

کیا کیک یخچالی بدن و درست کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 21 پست
عالیه ولی مجلسی نیست اگه مهمونی جدی داری کیک بخر ولی اگه خودی هستین خیلی خوب و خوشمزه س خیلی هم س ...

قبلأ درست کردم خیلی خوب شد ولی اینبار میخام خامه کشی مرتب بکنم و با خمیر فوندانت تزیین کنم ولی تو این زمینه تجربه ندارم

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
برای تولدباید کیک تولددرست‌کنی

قبلأ ی کیک درست میکردم قابلمه ای بود و بدون تخم مرغ ولی حالا دستورشو پیدا نمیکنم شکلاتی بود خیلی خوب میشد

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلأ درست کردم خیلی خوب شد ولی اینبار میخام خامه کشی مرتب بکنم و با خمیر فوندانت تزیین کنم ولی تو ای ...

خوب پس اسفنجی بپز چرا یخچالی؟

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
خوب پس اسفنجی بپز چرا یخچالی؟

آخه فر ندارم نمیدونم چطوری میشه