2777
2789

دخترمن اولین دندونش جوانه زده سوال من اینه چقدرطول میکشه تا این جوانه تبدیل به دندان کامل بشه،ودوم اینکه برای تسکین دردش بغیر ازدولوژل چکار میتونم واسش انجام بدم،قبلا ازنظراتتون ممنونم

مهربونا واسه ی شادی روح همسرم یک صلوات بفرستید

یه هفته ای طول میکشع

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا کاهش دردش بهش هر روز بستنی بده عاالیه 

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
وکتر گفته بود شربت دیفن هیدرامین بمالم رو لثه ش.دندون گیرشو بذار فریزر یخ برنه آب توش.خودش درد رو کم ...

ممنون عزیزم انجام میدم واسش

یه هویج بزرگ بردار پوستش رو بکن بذار یکم یخچال خنک بشه بکشه به دندوناش ، یا یه پارچه ی تمیز رو نمدار کن ، یه تیکه گوشت بزرگ طوری که جا بشه دست بچه رو رو آتیش بگیر یه خورده بپزه بده دستش ، فعلا همینا یادم اومد

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
بستنی میشه زیریکسال داد؟

من به دخترام میدادم خیلی راحت هم دندون درآوردن ... آره میشه

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
یه هویج بزرگ بردار پوستش رو بکن بذار یکم یخچال خنک بشه بکشه به دندوناش ، یا یه پارچه ی تمیز رو نمدار ...

هویجو امتحان کردم خواهر ،گوشتو باید بزارم بپزه مرسی ازشما