2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه رو امتحان کردم نانسی تافته لیدی کر مای لیدی تبرک فلورا   فقط تافته خوبه نانسی هم بد ن ...

پس چرا واسه من اینقدر تافته بد بود اصلا جذب نداشت یه بسته 10 تایش فقط واسه یه روزم شد هر دو ساعت باید عوض می کردم چسبشمکه دیگه نگم

در مقایسه با الویز میگم

این اصلا واسه شب جواب نمیده

این برای من عاااالیه...چسبشم محححکم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

به نظرم تافته اونجور که تعریف میکنن نیست منکه دیگه عمرا بخرم با این قیمتش خوب میرم خارجی میخرم

احتمالا اونایی که میگن خوبه یا جنس خوب استفاده نکردن یا اینکه خیلی خونریزی ندارن که جذب واسشون مهم باشه

وسلام