2777
2789

میخوام اقدام کنم ولی موهام خیلی میریزه باردار بشم بدتر میشه؟ همسرم امروز رفته بیمه تکمیلی کرده یک و چهارصد داده نمیدونستم تا برج 12 وقت داریم و بعدش دوباره باید بره پول بده الان نمیدونم چیکار کنم باردار نشم پولمون رفته بشم میترسم کچل بشم دیگه البته قصد اقدام داشتیم ولی میخواستم اول مشکل موهام رو رفع کنم بعد که الان میبینم اگر بخوام اینکارو بکنم وقت تکمیلی تموم میشه جای من بودید چیکار میکردید؟؟ 

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉

الان استرس گرفتم الکی 😐😐

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉

یعنی هیچ کس نیست؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که ریزش مو گرفتم ولی دکتر گفت بهتر میشی بهم زینک داد چون قرص مولتی ویتامین میخورم دیگه زینک نخوردم الان که توی ماه پنجم ریزش موم کمترشده 

البته اینم بگم بعضیا ریزش مو دارن بعضیها هم ندارن

من که ریزش مو گرفتم ولی دکتر گفت بهتر میشی بهم زینک داد چون قرص مولتی ویتامین میخورم دیگه زینک نخورد ...

اگر جای من بودی چیکار میکردی الان؟

جاي شما بودم ميرفتم يه دكتر پوست و مو خوب 

يا از دكتر داروخونه يه سري قرص و تقويتي و شامپو خارجي ميخريدم 

و با خيال راحت اقدام ميكردم واسه بارداري  

در ضمن من شنيدم موقع بارداري ريشه موها محكم ميشه بعد از زايمان ريزش مو ايجاد ميشه 

راستي حتما يه متخصص زنان برو و ازمايشهاي قبل بارداري رو انحام بده 

مخصوصا حالا كه بيمه تكميلي هم داري 

واسه منم دعا كن امسال مامان بشم 😘😘

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

عزیزم من دو ماه اول بارداری ریزش مو داشتم ک شدید نبود ولی از دوماهگی قطع شد 

از خیلی خانومای باردار شنیدم ک تو بارداری یه دونه مو هم نریخته ازشون☺ عوصش بعد از زایمان ریخته 

هر کسی یه جوره 

اگه مشکل موهات جدیه و رو اعصابته اول موهاتو درمان کن بعد اقدام کن 

عزیزم ویتامین و کلسیم همه چی استفاده کن زینک بخور  البته ک من شنیدم تو شیردهی میریزه مو  ...

بچه که خب دوست دارم مثل همه البته نه خیلی خیلییی ولی خب 2 ساله و نیمه ازدواج کردیم و همسرم 38 سالشه دوست ندارم فاصله سنی با بچمون بیشتر بشه الان نمیدونم باید چیکار کنم مامانم میگه باید اول خودتو اماده میکردی از نظر جسمی ولی خب نمیخواستم به سال بعد بکشه وقتی معلوم نیست باردار بشم یا نه اگر نشم خدایی نکرده خود بع خود به سال دیگه میرسع

کمبود آهن نداری؟ اقدام میکردم ولی پیگیری میکردم برا ریزش موهام

ازمایش خون دادم دکتر گفت مثل اکثر خانوما یکن کم خونی داری که بخاطر پریودی طبیعیه دارو مصرف کردم خوب نشد 26 اردیبهشت وقت دکتر پوست و مو داشتم که اگر اقدام کنم نمیدونم برم یا نه 

ببين برو يه متخصص زنان خوب 

مشكلت رو بگو 

ازمايش مينويسه اگه كمبود ويتامين و... داشته باشي خودش مكمل ميده 

منم ريزش مو دارم 

وقتي باردار شدم ريزش موهام  متوقف شد 

اگرچه بارداريم ناموفق بود 

بعد از سقط دوباره ريزشش شروع شد 

نگران موهات نباش اصلا 

از كجا معلوم سال بعد پس از درمان دوباره دچار ريزش نشه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
بچه که خب دوست دارم مثل همه البته نه خیلی خیلییی ولی خب 2 ساله و نیمه ازدواج کردیم و همسرم 38 سالشه ...

پس اقدام کن خودش ب اندازه کافی زمان میبره یه دکترم برو واس موهات قبل بارداری هم ک زینک و اینا استفاده میکنی باعث میشع موهات بهتر شه بخای ب این چیزا توجه کنی حالا حالاها نباید ادم بچه بیاره

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی
عزیزم من دو ماه اول بارداری ریزش مو داشتم ک شدید نبود ولی از دوماهگی قطع شد  از خیلی خانومای ب ...

اینطوری یک و چهارصد تکمیلی میره 😔😔 باید حواسم و جمع میکردم تو بد دوراهی ای موندم هم میخواستم موهام و پیگیری کنم هم سن همسرم بالا نره