2777
2789
عنوان

ارور f23 لباسشویی بوش

124 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.لطفا کسایی که لباسشویی بوش دارن کمک کن.لباسشوییم ارور f23 میزنه هیچ کاریم نمیتونم بکنم من موندمو یه عالمه لباس ایرادش چیه.کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟لطفا راهنماییی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا کلا کار نمیکنه.برنامه هم بهش نمیتونم بدم حتی

واسه مامان من همین ارور رو داد ، همینجورکارمیکرد اصلا خاموش نمیشد، نمایندگی اومد گفت آبگیری مشکل داره ،رو چندتا قطعه هم گفت آب رفته همچین چیزی ،درست کرد 

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

سلام . من دقیقا هفته پیش اینجور شد زنگ زدم نمایندگی ی تعمیرکار فرستاد تو خونه درست کرد کلا 200 هم هزینه شد . گفتش شانس اوردی هی روشن خاموش نکردی وگرنه خیلی اسیب میدید . کلا نیم ساعت کار داشت ی قطعه عوض کرد آبی رنگ بود.

سلام . من دقیقا هفته پیش اینجور شد زنگ زدم نمایندگی ی تعمیرکار فرستاد تو خونه درست کرد کلا 200 هم هز ...

واقعا چه خوب.چون من عجله دارم .کلی لباس مونده.میشه لطف کنین شماره شرکتشون رو بدین

88675348-49 این شمارش بود . من ازشون راضی بودم ایشالا برا شما هم خوب باشن

واقعا ممنونم از پیشنهادتون تماس گرفتم و 2 ساعت بعد اومدن مشکلمو حل کردن.خدا خیرتون بده