2777
2789
عنوان

قرص فونوکونازول

71 بازدید | 8 پست

سلام کیا تجربه استفاده ازین قرصو دارن؟ برای قارچ

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
منکع خوب نشدم

مشکلتون چی بود؟؟ چطور استفاده ش کردین؟؟؟

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلتون چی بود؟؟ چطور استفاده ش کردین؟؟؟

عفونت قارچی دارم

3دفه رفتم هربار گفته 3روز درمیون بخور

ولی خوب نشدم

الانم باردارم دکتر گفته بشین تو سرکه تنبلیم میاد بشینم

خارش امونمو بریده 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عفونت قارچی دارم 3دفه رفتم هربار گفته 3روز درمیون بخور ولی خوب نشدم الانم باردارم دکتر گفته بشین ...

من مجردم برای کیستم یه قرص هورمونی برام تجویز کردن تو عوارضش نوشته بود قارچ میاره من ترشحات سبز دارم خودم از داروخونه دوز ۵۰شو گرفتم ،،، واقعاااا خارشش شبا نمیذاره بخوابم همشم یا دارم انبر نسارا دود میدم یا تو بتادینم 

من مجردم برای کیستم یه قرص هورمونی برام تجویز کردن تو عوارضش نوشته بود قارچ میاره من ترشحات سبز دارم ...

من عنبر نسا هم برام چاره ساز نبود

حالا سرکه رو هم امتحان کن 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من عنبر نسا هم برام چاره ساز نبود حالا سرکه رو هم امتحان کن 

سرکه سفید؟؟ ببخشید من ترشحات سبز دیدم امروز 

بهم گفتن باید آزمایش بدم تا نوع عفونت مشخص شه ، بنظرتون آزمایش ادراره؟؟

سرکه سفید؟؟ ببخشید من ترشحات سبز دیدم امروز  بهم گفتن باید آزمایش بدم تا نوع عفونت مشخص شه ...

اره سرکه سفید

زن ها رو که معاینه میکنن

ولی دختر رو نمیدونم گلم

اره سرکه سفید زن ها رو که معاینه میکنن ولی دختر رو نمیدونم گلم

ممنووووونم ❤