2777
2789

دختر ۴ سالم وقتی بچه ای اذیتش میکنه مثلا بزنتش تلافی نمیکنه سعی میکنه گفتگو کنه برا بچه توضیح بده که نباید کسیو بزنی میگم چرا تو نزدی میگه اگه بزنمش مامانش دعوام میکنه،  من غصه میخورم میترسم نتونه از حق خودش دفاع کنه جرئتش کمه به نظرم 

عزيزم اين خوبه كه بچه ميفهمه كه نبايد متقابلا كسي رو بزنه

ولي شما بايد باهاش بيشتر صحبت كني و براش روشن كني كه اگه يبار با دوستش حرف زد اما اون دوباره كتكش زد دخترتون بايد از خودش دفاع كنه

براش توضيح بدين كه اگه مامان كسي خواست دعواش كنه اون خيالش راحت باشه شما پشتش هستين و مياين با مامان دوستش صحبت ميكنين

زياد باهاش حرف بزنين تا هم بفهمين چرا از ماماني بقيه. ميترسه ممكنه يبار برخورد بدي ديده باشه و لازم باشه اون خاطره رو ازش ذهنش پاك كنين

هم براش روشن كنيد كه نيازي به ترس نيست و اون تنها نيست

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عوضش دختر دوساله من اگه کسی باهاش خوب باشه بوسش میکنه اگه هم اذیت کنه اونم میزنه 😅😅خیلی بهش میگفتم نزن اما تازگیا متوجه شدم فقط درصورتیکه اذیتش کنت میزنه که اونم حقشونه

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

عزيزم اين خوبه كه بچه ميفهمه كه نبايد متقابلا كسي رو بزنه ولي شما بايد باهاش بيشتر صحبت كني و ...

خیلی بهش میگم هم من هم باباش،  که ما هواتو داریم اگه یه مامانی دعوات کنه ما دعواش میکنیم کسی حق نداره دختر ما رو دعوا کنه و...  ولی اثری ندیدم

سلام دوست عزیز بچه دوست منم مثه بچه شما بود با کلی مشکلات رفتاری مثه خجالتی بودن پایین بودن اعتماد بنفس که خداروشکر الان خیلی عالی شده برده بودش مرکز پرورش ذهن فرزام زیر نظر یه خانم دکتست خیلی خوبه به شماره هاشون زنگ بزن یه گروه روانشناسی برای مادرا دارن بگو ببرنت توی گروه مادرا سوال میپرسن دکتره ج میده اینم شماره هاشه     22302092   22275312 مرکز پرورش ذهن فرزام