پرنیا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 152 عنوان کی از دیجی کالا خرید کرده بیاد 108 بازدید | 6 پست سلام. بچه ها من اولین باره خرید اینترنتی انجام میدم. پرداخت درب منزل هم زدم. امروز هم بستم میرسه. میگم باید با کارت پرداخت کرد یا نقدی هم میشه داد. چیجوریاسمیشه تو بسته رو دید؟ بعد پول داد؟ کلا یکم مشکوکم. الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی... 1398/01/26 | 05:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفس_مانی عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 781 دیجی کالا عالیهههه مطمن باش بهش دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود (N ❤ B)
gestapo عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 2782 نگران نباشید کسی که بسته رو میاره مامور خود دیجی کالاست و کارتخوانم حتما همراهشه شما حق داری بسته رو باز کنی و بعد از بازبینی و تایید اصالت سلامت فیزیکی مبلغو پرداخت کنی توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
پرنیا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 152 دیجی کالا عالیهههه مطمن باش بهش تو نظرات سایت خیلی انتقاد داشت. برای رنگ و اینا. منظورم اینه اول میتونم جنس رو ببینم بعد پول بدم؟پول رو چی؟ میتونم نقدی بدم؟ یا فقط با کارت الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی...
نفس_مانی عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 781 تو نظرات سایت خیلی انتقاد داشت. برای رنگ و اینا. منظورم اینه اول میتونم جنس رو ببینم بعد پول بدم؟ پ ... نقدی بده جنس اره میتونی ببینی دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود (N ❤ B)
پرنیا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 152 نقدی بده جنس اره میتونی ببینی چه خوب. ممنونم الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی...