2777
2789
عنوان

کار

112 بازدید | 13 پست

سلام خانوما بیاین برای درست شدن کارهمسرم صلوات بفرستین  هرکی دلش خواست  دعا کنه سرنمازواسش فردا دیگه اخرین روزشه که راهش میدن یان توروخدا سرنماز مارو یادتون نره از ته دل دعام کنین

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
واسه کاره شوهره منم بفرستین بی زحمت.

چشم حتمن شوهر شما چکاره بوده

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات فرستادم ایشالله ک کارش درست بشه ❤😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
صلوات فرستادم ایشالله ک کارش درست بشه ❤😍

مرسی منم دعات میکم

واسه کاره شوهره منم بفرستین بی زحمت.

فرستادم عزیزم ایشالله ک کارو بارش درست بشه ❤❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
مرسی منم دعات میکم

😍

به امید خدا کارش درست میشه. بهتر از قبل 

همسر منم فردا داره میره واسه ی قراردادی . خدا کنه ک کارشون بگیره . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
به امید خدا کارش درست میشه. بهتر از قبل  همسر منم فردا داره میره واسه ی قراردادی . خدا کنه ک ک ...

بازم خوبه شوهر منو بیکار کردن بیمه بیکاریشم دادن ولی فردا قرارا با پدرش بره صحبت کنه راهش بدن به نظرت دلم روشن باشه

بازم خوبه شوهر منو بیکار کردن بیمه بیکاریشم دادن ولی فردا قرارا با پدرش بره صحبت کنه راهش بدن به نظر ...

خدا ازشون نگذره تو این وضعیت اینکارو کردن .. 

الهی هر چی ب صلاحتونه همون اتفاق بیفته براتون . خدا خیلی بزرگه 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
خدا ازشون نگذره تو این وضعیت اینکارو کردن ..  الهی هر چی ب صلاحتونه همون اتفاق بیفته براتون . ...

اره ایشالله دلم روشنه ایشالله فردا بره بگن بیا بخدا دیگه دلم هیچی نمیخواد

اره ایشالله دلم روشنه ایشالله فردا بره بگن بیا بخدا دیگه دلم هیچی نمیخواد

انشالله عزیزم . خوش خبر باشی 

انشالله عزیزم . خوش خبر باشی 

ایشاللا ایشالله واسم دعا کنین توروخدا