2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا بگذرد هیولایی میاد‌ک خوابو‌خوراکو میگیره چهارساعته دارم‌تلاش میکنم بخوابه دم‌گوشم‌عرمیزنه فقط🤕

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
همه اینا بگذرد هیولایی میاد‌ک خوابو‌خوراکو میگیره چهارساعته دارم‌تلاش میکنم بخوابه دم‌گوشم‌عرمیزنه ف ...

میشه این لحظه رو برا منم آرزو کنی؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
میشه این لحظه رو برا منم آرزو کنی؟

ایشاالله خدا بهت‌ی گودزیلا مثل پسر من بده ک شب تا صبح بگی چه‌کردم اشتباه‌کردم😂از ترسم سیخ درازکشیدم تکون بخورم‌پامیشه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻