shabiiidaaa مدیر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 132 عنوان کیا از چاقی یا لاغری رنج میبرن بیاید راهکار بدید | مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 60 پست تجربه هاتون رو بگید 1398/01/26 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabiiidaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 132 عزیزانی که چاقید اگه گیاه خواری کنیدو هیچ گونه روغنی به بدنتون نرسونید نه تنها لاغر میشید بلکه به سلامتی کامل جسمی هم میرسید
shabiiidaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 132 اونو امتحان کردم ا ده کیلو هم کم کردم موندم چیکار کنم همه راه ها به جز قرصای لاعری رو هم ... خب ادامه بده
shabiiidaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 132 شیره خرمارو ن شیر خشکمخوردم نتیجه ی نداشت گین آپ کودکانم خوردمبازمبی فایده بود سویق ... شمام مثل من درمان فقط خوردن هست برای ما لاغرا اونم نون و برنج و سیب زمینی و گوشت و انواع و اقسام ... .ولی محرک اشتها میخوایم
مامان_مشکات23 عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 400 عزیزانی که چاقید اگه گیاه خواری کنید و هیچ گونه روغنی به بدنتون نرسونید نه تنها لاغر ... اگ شوهرم خونه نباشه.خیلی کم غذا میخورم .اما وقتی هس. همش هی میگه بیا با هم اینو بخوریم.اونو بخوریم. نتیجه اش میشه چاقی😬.البته من حدود10 کیلو اضافه وزن دارم.165.ورزن73 نی نی سایت خیلیم خوبه به شرط اینکه خوب ازش استفاده کنی.برای موارد مفیدراهنمایی بدی و بخای
۲۲۳۰ عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 1186 منم حدود ۴۵ کبلو اضافه وزن داشتم تونستم با کالری شماری ۱۹ تاش کم کنم اما متاسفانه ارادم سست شد رژیم ول کردم 😣
مامان_مشکات23 عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 400 عزیزانی که چاقید اگه گیاه خواری کنید و هیچ گونه روغنی به بدنتون نرسونید نه تنها لاغر ... .چطو فقط گیاه بخوریم ینی چی بخوریم دقیقا. نی نی سایت خیلیم خوبه به شرط اینکه خوب ازش استفاده کنی.برای موارد مفیدراهنمایی بدی و بخای
istadedarmeh عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 746 شمام مثل من درمان فقط خوردن هست برای ما لاغرا اونم نون و برنج و سیب زمینی و گوشت و انواع و اقسام ... ... سلام عزیزم منم لاغرم ودنبال چاقی واصلا اشتهام حوب نیست راهی پیداکردین به منم بگین قدم165 وزنم49
مامان_مشکات23 عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 400 عزیزانی ک لاغرین ایا با سیب زمینی پنیری آشنایی دارین؟😄😂 نی نی سایت خیلیم خوبه به شرط اینکه خوب ازش استفاده کنی.برای موارد مفیدراهنمایی بدی و بخای
صهبا(الهی_به_امیدتو) عضویت: 1391/10/19 تعداد پست: 1336 منم حدود ۴۵ کبلو اضافه وزن داشتم تونستم با کالری شماری ۱۹ تاش کم کنم اما متاسفانه ارادم سست شد رژیم ... سلام میشه لطفا اسم کالری شمارو بگین؟ واین که در روز تا چند کالری میشد استفاده کرد وزن فعلی ۹۶ هدف اول ۸۹ وزن هدف اخر۷۴ قد ۱۶۶ من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم
istadedarmeh عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 746 عزیزانی ک لاغرین ایا با سیب زمینی پنیری آشنایی دارین؟😄😂 اره عزیزم هرچی خوردم بی فایده بود فقط کبدم چرب شد
۲۲۳۰ عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 1186 سلام میشه لطفا اسم کالری شمارو بگین؟ واین که در روز تا چند کالری میشد استفاده کرد برنامه بشقاب کالری مصرفی روزانه م ۱۲۰۰ بود شما وزنت چنده .؟
صهبا(الهی_به_امیدتو) عضویت: 1391/10/19 تعداد پست: 1336 برنامه بشقاب کالری مصرفی روزانه م ۱۲۰۰ بود شما وزنت چنده .؟ سلام منظورم این بود که باچه برنامه ایی کالری روزآنه میشمردی؟ وزن فعلی ۹۶ هدف اول ۸۹ وزن هدف اخر۷۴ قد ۱۶۶ من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم
shabiiidaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 132 .چطو فقط گیاه بخوریم ینی چی بخوریم دقیقا. انواع میوه و سبزی سوپ سبزیجات سوپ جو بدون روغن سالاد بدون سسچایی سبز با لیمو دیدم کسی که دکتر بهش گفته اینو بخور هر ماه ۵ کیلو وزن کم کرده البته سخته چون همیشه گرسنه میمونه
mmp97 عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 14629 سلام میشه لطفا بفرمایین از کدوم کالری شمار استفاده میکنین؟میخام نصب کنم عزيزم من خودم كالريها رو از روي كتاب كرماني حفظم ولي بعضي مواقع هم ميرم نت نگاه ميكنم يه مدت هم كرفس داشتم خوب بود ولي قطع شد براي آيفون ،برنامه مانكن هم خوبه انگار
صهبا(الهی_به_امیدتو) عضویت: 1391/10/19 تعداد پست: 1336 عزيزم من خودم كالريها رو از روي كتاب كرماني حفظم ولي بعضي مواقع هم ميرم نت نگاه ميكنم يه مدت هم كرفس ... خیلی ممنونم از راهنمایتون وزن فعلی ۹۶ هدف اول ۸۹ وزن هدف اخر۷۴ قد ۱۶۶ من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم