2777
2789
واقعا ميگي؟  شايد از وزن زيبايي ( كه در واقع كمبود وزنه!) حساب ميكني

نه وزن مانکنی ام پنجاه و هشت هست 

با قد ۱۶۶ وزن مناسبم حدود ۶۳ هست و من ۷۵ کیلو هستم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید وزنتون چند شده بود ؟ الان چند شده 

من تو بارداري از ٦٥ رفتم رو ٩٠ زايمان كردم شدم ٨٥ و تكون نخوردم،شيرم نداشتم كه بدم لاغر بشم،الان شدم با اينكارا ٧٨ يه سايزم كم كردم

این خوبه  یکم زیاد داری که به چشم نمیاد

سالم بودن بدنم برام مهم تره تا بی نقص بودن هیکلم

اگر بشه پنج کیلو کمتر بشم خوبه ولی به شرطی که اعصاب و سلامت بدنم رو خراب نکنم بخاطرش 

نه وزن مانکنی ام پنجاه و هشت هست  با قد ۱۶۶ وزن مناسبم حدود ۶۳ هست و من ۷۵ کیلو هستم

پستمو پاك كردم بعد از ديدن پست مربوط به قد و وزنت

خيلي خوبه هر جور كه هستي خودت رو دوست داري 

متاسفانه اغلب ماها از جمله خودم اينطوري نيستيم من اضافه وزن كه داشتم از خودم متنفر شده بودم ، الان هم كه به وزن سلامتي رسيدم باز حس ميكنم اضافه زياد دارم و خوشحال نيستم

پستمو پاك كردم بعد از ديدن پست مربوط به قد و وزنت خيلي خوبه هر جور كه هستي خودت رو دوست داري  ...

عزیزم مشکل ما هیکلمون نیست

ماها خودمون رو دوست نداریم 

اگه شروع کنیم به دوست داشتن خودمون ، هم بدنمون سالم میشه هم وزن مون خیلی کم یا زیاد نمیشه 

من تو بارداري از ٦٥ رفتم رو ٩٠ زايمان كردم شدم ٨٥ و تكون نخوردم،شيرم نداشتم كه بدم لاغر بشم،الان شدم ...

بر عکس من 

تمام جونم شیر تولید میکرد.

اب شدم واقعا

البته باید بگم شیر شدم واقعا  

عزیزم مشکل ما هیکلمون نیست ماها خودمون رو دوست نداریم  اگه شروع کنیم به دوست داشتن خودمون ، ه ...

من هر کی میبینه میگی خوبی .

ولی خب خودم دوس دارم یکم وزن بگیرم .

گقتم شاید یک راه معجزه اسا سراغ داشته باشین .

چون من به سختی جاق میشم به راحتی لاغر