2777
2789

ترفندای باردار شدنتون بگید چه چیز عجیبی شنیدید که واسه باردارشدن اثر داره انجام دادید ونتیجه گرفتید؟

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم چند ماه قبل از بارداری خوراکیهای مقوی و گرم مثل عسل و خرما میخوردم.مخصوصا تو دوره پریود.کنار سردیجات حتما گرمی مصرف میکردم.باوجود تنبلی تخمدان و کیست و میوم ماه دوم اقدام باردار شدم

اول خدا بعد علم پزشکی جواب میده .ب خرافات اهمیت نده هرکی یه چیزی میگه ..یکی میگه چله بری..

یکی دعانویس و اینا رو توصیه میکنه ..اول باید خدا بخاد بعد پزشک و دارو ..

البته من باردار نشدم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

منم اومدم استفاده کنم از مطلب دوستا.لایکم کنید لطفا

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

رابطه داشتن به وفور😮😅روزی سه بار صبح ظهر شب

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
من خودم چند ماه قبل از بارداری خوراکیهای مقوی و گرم مثل عسل و خرما میخوردم.مخصوصا تو دوره پریود.کنار ...

جدی میگی منم همه اینایی که گفتی دارم،این ماه تازه اقدام کردم و سه ماه که دارم متفورمین میخورم

یکی منم بلایکه مرسی 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

از کمر میفتیم که خواااهر🙊🙊🙊🙊

دیگه کمر همت می خواد😂😂😂😂😂😂

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ