پسر من ۷ ماهشه و شیر خودمو میخوره و یبوست هم نداره..ولی از وقتی غذای کمکی بهش میدم( یعنی ۶ماهگی) خیلی بود میده و خیلی هم بد بوئه...چی میتونه دلیلش باشه ؟🤔🤔
سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
دختر من الان یه سالشه هنوز بوی شیر میده بوش اصلا بد نیست
بابام خیلی دخترمو دوس داره یبار تو بغل بابام زده بود بابام به مامانم گفته بود بوقاشم خوش بویه🤣🤣🤣
الهی فداشون بشم❤️❤️
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فک کنم باعث میشه موادغذایی جذب نشده از رودشون خارج بشن سریعتر. حالا باید امتحان کنم ببینم بهتر میشه. ولی سبز شدن ممکنه برای سرماخوردگی هم باشه یا اگه مادر سبزیجات زیاد استفاده کنه.