2777
2789
عنوان

چطور تو خونه های زیر 40متر مبل بچینیم یا چطور مبلی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ال کوچیک یا نهایت یه سه نفره جمع و جور و گرنه جای راه رفتنم برات نمیمونه

واقعا خیلی سخته

دعا کنید خدا برای دومین بار دامنو سبز کنه وبهم دختر بده عاشق اینم دختر مثل خودم داشته باشم 
اتفاقا چيدمانش خيلى شيك ميشه. لزومى نداره حتما ٧ نفره بگيريد. ١ كاناپه جمع و جور و ١ تك كافيه

الان که جدیدن هرچی میسازن خیلی بزرگن مخصوصا دسته هاشون

دعا کنید خدا برای دومین بار دامنو سبز کنه وبهم دختر بده عاشق اینم دختر مثل خودم داشته باشم 
پاف چیه

یه نوع صندلیه که هم تمام پارچه درست میشه هم با چوب و یا پایه. که بعضیاش رو چون در دار درست می کنن میشه توش وسیله چید. و چون کوچیک و کم جا هستن هم به عنوان میز هم صندلی استفاده میشن. و میشه مواقع ضروری ازشون استفاده کرد. مثل این عکس

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
الان که جدیدن هرچی میسازن خیلی بزرگن مخصوصا دسته هاشون

بايد به اين نكته توجه كنيد كه شايد اون چيزى كه تو مغازه ميبينيد، كوچيك به نظر برسه اما وقتى مياد خونه، بزرگ ميشه.

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
یه نوع صندلیه که هم تمام پارچه درست میشه هم با چوب و یا پایه. که بعضیاش رو چون در دار درست می کنن می ...

چه ناااازه دیده بودم اسمشو نمیدونستم😍😍😍دوس دارم برا جهزیه ام بگیزم

معلم ریاضی ام سوالی داشتین برای بچه هاتون بپرسین🌺
چه ناااازه دیده بودم اسمشو نمیدونستم😍😍😍دوس دارم برا جهزیه ام بگیزم

اره خیلی نازن. بگیر عزیزم منم خیلی دوست دارم. 👌

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون

منم پذیراییم ۱۲متریه ک اطرافش یک کوچولو بیشتره حاشیه داره.میخواستم مبل نیمه استیل بگیرم هفت نفره.اخه مبل ال خیلی کنارهم میشه روش کسی بشینه میشه سیبیل ب سیبیل😂😂یاد نیمکت می افتم.اخه چون جلوی یک دیوار راست مجبورم بچینم.خلاصه بستگی ب نحوه چیدنت داره ولی ال خب هم جای کمتری میگیره هم نفرات بیشتری روش جامیشه

میشه با دلهای پاکتون یک صلوات برای مادرم بفرستین؟🌹
منم پذیراییم ۱۲متریه ک اطرافش یک کوچولو بیشتره حاشیه داره.میخواستم مبل نیمه استیل بگیرم هفت نفره.اخه ...

به احتمال زیاد یه مبل 3نفره تخت خوابشو بگیرم چون جا برای تخت هم ندارم 

یه اتاق دارم که باید وسایل پسرم بچینم

یا مبل دسته چوبی چون کوچیکن زیاد فضا اشغال نمیکنه