2777
2789
من شنیدم پزشک زنان ی قرصی میده ک تخمک بیشتری ازاد کنه زن و همین باعث دوقلو زایی میشه درسته؟

بله کلومیفن هست وحتی امپولم داره امپول بهترجواب میده...ولی ممکنه منجربه کیست بشه

❤❤❤اللهم صل علی محمدوال محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ازمایشایی؟؟چ دکتری برم؟همون دکتر زنان کافیه؟

اره دکتر زنان معمولا رژیم میدن یا میفرستن ای وی اف

قرصم میتونه چندقلو کنه ولی ممکنه جنسیت دلخواه نشه

سونو و ازمایش بده ببین که تنبلی یا کیست نداشته باشی و شوهرتم ازمایش اسپرم بده، چون اینا خودشون طول میکشه درمان شه

برو متخصص زنان اون خودش میدونه چی برات بنویسه

خداروشکر خوبه

خوب فایده نداره باید عالی باشی تا بتونی هزینه هاشو بدی ای وی اف و این چیزا ب کنار 

2 قلو چدر درمیاره باید پرستار بگیری 

شیرخشکی هم ک میشن 

پوشکم ک شده 170 هزار تومن 

ماهیچه و بادوم و این چیزاشم هیچی اصن🤣🤣

خوب فایده نداره باید عالی باشی تا بتونی هزینه هاشو بدی ای وی اف و این چیزا ب کنار  2 قلو چدر د ...

بدون ای وی اف اگه بشه خوبه پرستارم مادرم نزدیکمه خوراکی هم خب میخریم دیگه چاره نیست تک فرزندی اصلا دوست ندارم

بدون ای وی اف اگه بشه خوبه پرستارم مادرم نزدیکمه خوراکی هم خب میخریم دیگه چاره نیست تک فرزندی اصلا د ...

مادرت کم میاره ها بچه خیلی دردسر داره 

با شرایطی ک شما میخوای شک نکن ای وی اف میخواد