2777
2789
عنوان

عاشقا بیایین😍

361 بازدید | 34 پست

.سلام دوستان شبتون بخیر❤

بیایین از لحظه های خوبتون بگین 😍

از کارای عاشقونتون بگین😅

پ ن : حرف های غیر مجاز نزنین تا تاپیک نترکه😊

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روز خاستگاری...چون از شهر دیگه ای میومدن...ناهار مهمونمون بودن...

قبل از ناهار رفت نماز بخونه...براش جانماز انداختم و نماز خوند...

بعد از عروسی همیشه میگه کاش مامانت نمیدید تا اون لحظه بوست میکردم....

بیچاره تو دلش مونده...

خیییلیه❤ بخوام بگم یه کتاب میشه حسشو ندارم الان😂

یه کوچولوشو بگو😞😍

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨

شب حنابندونم دختر خالم نامزدم خونه خودشون بود 

منم آخر شب با مامانش رفتم خونشون

بیدار شد کلی ذوق کرد بعد گفتم گرسنمه

نصف شب.خوابالو رفت غذا گرم کرد.آورد خودش داد دهنم

این از تموم عاشقانه هامون برام عاشقانه تره

نخندین☺😂

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست.بی خیالی سپر هر درد است😢پس میخندم 😃آنقدر میخندم 😂که غم از رو برود😘

عاشقانه ترين لحظاتم وقتي بود كه بعد ده سال بجه دار نشدن بعد اي وي اف كه جنينم سقط شد همسرم رفت شيريني خريد و كل اومد خونه مامانم دنبالم.قربونش بشم هميشه بدترين لحظات زندكيم و بهترين لحظات ميكنه 

تو مسافرت میوه پوست بکنی بزاری دهنش بخوره و پشت دستتو ببوسه

توی یه جمع گنده فقط و فقط چشمش پی تو باشه 

درهرکاری اول باتو مشورت کنه و حرف تو ارجح تر از بقیه باشه

سالها ازدواج کرده باشی ولی هروقت سوپرمارکت میره یادش نره برای تو پاستیل بخره

اوووو خیلیه😍😍😍😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
روز خاستگاری...چون از شهر دیگه ای میومدن...ناهار مهمونمون بودن... قبل از ناهار رفت نماز بخونه...برا ...

عزیزممم عشقتون پایدار❤

اولین عاشقانه من:وقتی رفتیم جواب آزمایش گرفتیم نامردم شیرینی گرفت و آمدیم خونه ما بعد من رفتم تو اتاق لباسمو عوض کنم مامانم چای و شیرینی آورده بود که نامزدم و خانوادش  بخورن ولی نامزدم نخورده بود داده بود به خواهرش گفت ببر بده لیلا اول بخوره بعد من میخورم