2777
2789

خانومای کدبانو و باسلیقه بیاین تو این تاپیک از تجربه های هم استفاده کنیم❤️❤️❤️ .اگه نکته ای برای خوشمزه تر شدن غذاهاتون یا نکات ریزی برای تمیز تر شدن وسایل خونه دارین بگین تا بقیه هم استفاده کنن😘😘😘🌷🌷🌷

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

مرغو همیشه قبل از پختن تو ابلیمو و پیاز و ادویه حات میخوابونم بعدش سرخ میکنم تو روغن یه پیاز نگینی خورد میکنم با یه ذره سیر  سرخ میکنم هویج و فلفل دلمه وآلو میریزم  بعد ربع میزنم اینارو باهم سرخ میمنم مرغارو میریزم توش سه لیوان اب میریزم میزارم میپزه خیلی خوشمزه میشهه

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی قیمه چوب دارچین میریزم و موقعه سرو درش میارم خیلی عطر خوبی میگیره 

پودرشم میتونی بریزی 

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

جرم گیریِ ماشین لباسشویی 👌

سعی کنید حداقل ماهی یکبــــار با استفاده از مخلوط سرکه و جوش شیرین ماشین را تمیز کنید. به این صورت که این محلول را در ماشین بریزید و بگذارید یک ساعت ماشین کار کند. بعد از این کار واشری که روی در قرار دارد را نیز تمیز کنید.

من که دیروز با سیم و سیف افتادم به جون تسترم خرابش کردم رفتتتتت هیچی نگم بهتره 🤣🤣🤣

😂😂😂😂 

گاهی به جای اینکه به شوهرتون بگیددوستت دارم

بگید بهت افتخار میکنم

چون برای مردها، اثرش ازجمله اولی بیشتره

این جمله باساختار شخصیتی یک مرد متناسبه و به نوعی حس اقتداررو بهش میده

❤️❤️❤️

این هر چند به موضوع تاپیک مربوط نمیشه ولی گفتم بگم ک خانومای متاهل بدونن چجوری همسرشونو جذب کنن😍😍😍

تمیز کردن قاشق های چـــوبی

اگر بر اثر زياد استفاده كردن و زياد شستن ريش ريش شدن حتما با يه كاغذ سمباده روش بکشید چون خيلي اين ريشه ها به خودشون ميكروب ميگيره قاشق هاي چوبي و به هيچ عنوان نبايد تو ماشين ظرفشويي بزارين چون نبايد بيشتر از چند دقيقه در مجاورت آب باشن براي شست و شو هاي روزانه هم ميتونين با كف و اب ولرم بشورين و بزارين با هوا خشك شه خودش براي تميز كردن ماهيانه اونا هم بزارينشون توي مخلوط اب و سركه و به مدت ده دقيقه بجوشونيدشون

ویفر خانگی 👌

این ویفر ها بینهایت راحته و آسون تر از میکادو 

من با همون چاقویی که توی عکس ها هست برش زدم چاقو لیزری آشپزخونه ام 

به هر سایزی دوستدارید میتونید برش بزنید من یه مقدار کوچولوی لقمه ای زدم یه مقدار برش بزرگتر 

به هر نوع طعمی که دوست دارید میتونید دربیارید کافیه اسانسشو بزنید من موزی زدم میتونید پرتغالی ،توت فرنگی هم بزنید 

حتی میتونید مواد رو پودر کاکائو بزنید و ویفرتون کاکایویی بشه 

نون ویفر هم بسته بندی لوازم قنادی ها میفروشن که میتونید تهیه کنید .

‍ ویفر_خونگی 

آرد شیرینی (گندم) : یک و نیم پیمانه ( لیوان)

پودر قند : یک و نیم پیمانه 

روغن مایع : یک و نیم پیمانه ( میتونید مخلوطی از کره و روغن بزنید )

اسانس دلخواه چند قطره

اگر شکلاتی خواستید پودر کاکایو سه ق که از آرد سفید کم میشه 

نون میکادو چهار ورق

.

اول آرد رو ده دقیقه تفت بدید تا بوی خامی آرد بلند بشه بعد یه دور از الک رد کنید و دوباره روی حرارت قرار بدید پودر قند رو هم روش الک کنید و مخلوط کنید بعد روغن مایع رو بهش اضافه کنید 

همیشه کمی از روغن رو نریزید شاید احتیاج نباشه مواد باید به صورتی باشه که سفت نباشه به عکس و فیلم دقت کنید مواد شل هست طوری که راحت روی نون میکادو پخش میشه در اخر اسانس رو اضافه کنید چند قطره بزنید مراقب باشید زیاد نزنید میتونید مواد رو بچشید و تنظیم کنید .

حالا اجازه بدید مواد از داغی بیافته( ولی سرد هم نشه )که وقتی روی نون ریختید موج نگیره 

یه لایه نون بزارید روش مواد رو بریزید و پهن کنید دوباره یه لایه نون و با دست فشار بیارید تا فیکس بشه تا به آخر و مواد تموم بشه برای این مقدار من چهار ورق نون میکادو استفاده کردم 

در اخر روش‌ یه جسم سنگین بزارید و بزارید یخچال تا خودش رو بگیره حدود دو ساعت خوبه

بعد با چاقو اره ای به هر سایزی دوست دارید برش بزنید

ویفر ها هم موندگاریش بالاس فقط تو ظرفی بزارید که هوا نکشه همین 

دوستان اسانس ، نون میکادو ، لوازم قنادی دارن

این ویفر من موزی بود و من اسانس موز زدم

میتونید همراه طعمی دوست دارید بزنید اسانس تند و غلیطه عطرش پس تو ریختنش دقت کنید 

پودر کاکائو همراه پودر قند اضافه بشه

نکات مهمی در مورد آشپزی و خانه داری: 

❤️ برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.

❤️ بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.

❤️ برای جلوگیری از پاشیدن کیک همراه با میوه خشک و یا کشمش، آن ها را کمی در آرد آغشته کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید.

❤️ افزودن نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید.

❤️ هنگام تفت دادن سبزی یا گوشت، در پایان کار مقدار کمی شکر، عسل یا آب میوه را اضافه کنید تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود.

❤️ ادویه جوز هندی را در آخر به غذا اضافه کنید زیرا حرارت، طعم آن را از بین می برد.

❤️هنگامی که کاهو را برش می زنید، استفاده از چاقو باعث تغییر رنگ گوشه های برش خورده کاهو می شود بنابراین کاهو را با دست تکه کنید.

❤️ قبل از کباب کردن غذا، سیخ کباب و دستگاه کباب پز را چرب کنید.

❤️ استفاده از قاشق شیاردار هنگام ریختن مایه کیک در قالب مانع ایجاد حباب می شود.

❤️ افزودن یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن هنگام سرخ کردن دونات مانع جذب روغن می شود.

❤️ برای تازه شدن سبزی آن را در آب سرد حاوی کمی آب لیمو بخوابانید.

❤️ ۶ دانه سیر له شده و کمی جعفری را به ۱۱۵ گرم کره اضافه کنید و به شکل تنه درخت درآورید . کره را در پلاستیک بپیچید و در فریزر قرار دهید. از این کره می توان در گوشت، سبزی و یا برای روی نان استفاده کرد.

❤️هنگام استفاده از کره در پخت، کمی روغن به آن اضافه کنید تا کره نسوزد.

❤️ برای آب پز کردن تخم مرغ، آن ها را در آب جوش قرار دهید و سپس حرارت را کم کنید. این روش مانع ترک خوردگی پوسته تخم مرغ خواهد شد.

❤️اگر قصد دارید ماهی را بیش از یک روز فریز کنید، آن را کاملا با نمک و زردچوبه آغشته و بعد فریز کنید.

❤️ برای جلوگیری از حمله حشرات، به ظرف حبوبات چند دانه میخک اضافه کنید.

❤️ برای افزودن ماندگاری قهوه، آن را در یک ظرف دردار و سپس در یخچال قرار دهید.

❤️ سفیده تخم مرغ یخ زده بهتر کف می کند

🌻🌻🌻