2777
2789
من خودم از خوزستان دارم میام. از سیل هم نمیترسم مرگ دست خداست

خا بیا

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خیلی ممنونم عزیزم.مرسی از لطفت مهربون

سلام عزیزم

برای لباس بچه من الان هفت ساله که میرم بلوار سجاد پاساژ شهر شب طبقه پایین

جدیدا هم میرم پاساژ مروارید ال سی خوبه راضیم البته من مواقعی میرم که تخفیف خورده السی رو میگم

برای خودم واقعا خرید یکم سخته 

اما اگر مشکل هزینه نداری برای خودت برو خیابون ریس کلی مزون خوب داره و حاشیه خیابون ثمانه مزون های خوبی داره

حاشیه احمد اباد رو هم دوست دارم

دبنهامز هست و کلی مغازه های دیگه که حالا همه برند نیستن اما با کیفیت و شیک

هفده و شهریور و پاساژ فردوسی  باید بگردی تا یه کار خوب پیدا کنی

مثلا من پنج سال پیش رفتم فردوسی که مثلا هرزون بخرم گشتم گشتم یه جین خریدم برای دخترم نود تومن

همون جین و با همون قیمت تو بلوار سجاد میتونستم بخرم و نمیخواست کلی بگردم

ممنونم عزیزم. جنسای شیک هم دارن؟ 

جنس شیک میخوای فقط آرمیتاژ و پاساژ های سجادو بهت معرفی میکنم عزیزم.بازار فردوسی فقط چیزای ارزون داره جنس شیک و خاص توش پیدا نمیکنی

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
ببین گلم زیاد اهل بازار نیستم اما علاقه به جنس اعلا دارم ذاتا😅حتی سرچ و بررسی زیاد دارم...طلاب و ۱۷ ...

چون شما خودت خاصی دوست جون من😍😍😍❤❤❤❤

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜