2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گلم زیاد اهل بازار نیستم اما علاقه به جنس اعلا دارم ذاتا😅حتی سرچ و بررسی زیاد دارم...طلاب و ۱۷ شهریور که گفتن جنس های معمولی رو به پائین داره اینو میدونم. مثلا باید ۱۵ تا مغازه برین شاید ، شاید یک کار خوب پیداکنید.البته من سطح سلیقه شما رو نمیدونم اما اگر کار شیک و درست درمون بخواین اونجاها پیدا نمیشه قطعا! 

بازار فردوسی 1 و 2 توی طلاب.  بازار هفده شهریور .  بازار ملل هم که تازه باز شده قیمتاش عا ...

واقعا من شنیدم خیلی گرونه هنوز نرفتم

خیابان زمستان کوچه اسفند پلاک ۱۲😍گل دخترم اومد بغلم خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت
ببین گلم زیاد اهل بازار نیستم اما علاقه به جنس اعلا دارم ذاتا😅حتی سرچ و بررسی زیاد دارم...طلاب و ۱۷ ...

پس لطفا آدرس جای خوب بگو ما هم هروقت رفتیم بریم خرید

البته سمت ۱۷شهریور هم شنیدم معمولیه

😆😆😆😆😆😆

عزیزم ...لباس گرم که حتما باید توی سفر بیاری...

احتیاط شرط عقله..

ولی نگران نباش در مورد سیل چون مشهد با روستاهای اطرافش خیلی فاصله داره..

مشهد تنها شهریه که ساختار ضدسیل داره و اتفاقی نمیفته در مورد سیل خوشبختانه فقط بارون شدید هست....

در مورد بازار هم دوباره بگم عزیزم 

امیتاژ و پروما و کیان سنتر مرکز خریدهای بزرگ و شیک مشهد هستند..البته خیابان راهنمایی هم بازار خوبی محسوب میشه ولی خب مغازه داخل خیابان هست من بخاطر بارون توصیه نمیکنم همون مرکز خرید بهتره..

اگر هم از نظر اقتصادی برات مهم باید مرکز خرید های فردوسی و الماس شرق و وصال توصیه میکنم..خیابون طلاب هم بدلیل خیابون باز هم توصیه نمیکنم.

ولی اگر کارهای شیک میخوای همون امیتاژ وبرج سلمان و پروما و کیانسنتر واقعا مورد پسندتره ولی شاید یکم قیمتش نسبت به بقیه گرون باشه ولی شیکه...

ولی برای یک روز خرید بهتره برید ویلاژتروریست که پر ازمرکز خرید های بزرگ و خوبه که همه یک مکان هستند و برای شما که مسافر هستید مناسب تره از نظر زمان..اخه بقیه باهم فاصله دارن و داخل مشهد پخش هستند...

سفر خوبی براتون ارزو میکنم..انشالله که خاطر خوبی بسازید و التماس دعا مخصوص هم وطن...

خوزستانی ها همیشه برای من جز عزیزترینا محسوب میشن😉😘

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
پس لطفا آدرس جای خوب بگو ما هم هروقت رفتیم بریم خرید البته سمت ۱۷شهریور هم شنیدم معمولیه

اونجا ها خیلی معمولی هستند همون طور که دوستم گفت کار مورد پسندیدی زیاد پیدا نمیشه و ما مشهدیا معمولا برای خرید اونجا نمیریم ..متاسفانه ۱۷ شهریور بیشتر زائر هستند و اینا هرچه جنس بنجل به مردم بیچاره میندازن..

من اونجا رو برای خرید اصلا پیشنهاد نمیکنم..

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
پس لطفا آدرس جای خوب بگو ما هم هروقت رفتیم بریم خرید البته سمت ۱۷شهریور هم شنیدم معمولیه

پاساژ خورشید واقع در احمدابادشامل برندهای(کیف و کفش نوین چرم،چرم مشهد،اجناس ترک،بوتیک های شیک،مانتوهای ترک و مزون لباس)، خیابان راهنمایی کلا مانتو و پوشاک اینهم واقع در احمداباد،پاساژمروارید در بلوار جانباز،شامل برندهای(ال سی،مانگو......) هست.خیابان سجاد که لباس،،روسری و کیف و کفش های برند بوفالوسفید،چرم نفیس،مشهد،چرمیران،خانواده رو داره...پاساژ آرمیتاژ واقع در هفت تیر اجناس برند از ترک،ایتالیا و...داره.