2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ ...۵ سالشه ؟ ببرش مشاور عزیز .والا من که نمیدونم .شاید بازیهای جنگی اجازه دادی کرده.یا دوست داره بازیهایی مثل تفنگ بازی جنگی ..یا کشتی بکنه و اگاه نیست این نوع زدن ...کتک زدن درست نیست. اگه از روی لجبازز و کینه نباشه اگاهانه نباشه ایراد نداره مدارا کنی خوب میشه ....اما مساورم برری خوبه چرا نبری؟

بهشت زیر پای مادران عاطفی ست...

احتمال داره از کسی این کارو یاد گرفته باشه یا از خودتون و همسرتون دیده باشه

اگ سنش تا ۳ سال باشه به هیچ عنوان نباید اصلا چیزی بگین طوری رفتار کنین که انگار نمیبینینش بعدم ۳دقیقه تنبیهش کنین (تنبیه فیزیکی نه )مثلا ماشینشو ازش بگیرین و بگین ازیم کاری که انجام داده ناراحتین و دوست ندارین دوباره تکرار شه

دستشو بگیر ماندنش بشو بهش بگو کارش زشته ببرش یه جای خلوت تنها بشه 

من پسرم اذیت میکنه یا پرت میکنه یا میزنه گاهی میبرمش توی اتاقش درم میبندم میگم تا نگفتم بیرون نمیای 

البته با چراغ روشن ... کارم اشتباه نیس

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
۴ ...۵ سالشه ؟ ببرش مشاور عزیز .والا من که نمیدونم .شاید بازیهای جنگی اجازه دادی کرده.یا دوست داره ب ...

۲سال و ۸ماهشه.بیشتر کینه داره فکر میکنه باباش میره سر کار من ازش دورش میکنم.چون همش باید بگیرمش تا باباش بره سرکار یا گولش بزنم یا سر گرمش کنم بعد برمیگرده میبینه که باباش نیست از من دل گیر میشه حسابی

داره توجه شما رو میگیره چون از راه های دیگه نتونسته و فقط در این حالت هست که شما حتی با حالت عصبانیت بهش توجه میکنید 

بهش محبت کنید حواسش رو پرت کنید، با حالت قاطع ،نه به حالت عصبانیت بهش بگید اینکار بد هست سرش فریاد نزنید سن لجبازی هست و فقط با صبر شما و قاطعیت و محبت تون این دوران بخوبی طی خواهد شد 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...