2777
2789
عنوان

ساعت خواب بچه

101 بازدید | 9 پست

سلام.بچه من ۲سال و ۸ماهشه.میخواستم بدونم مادرای با تجربه ساعت خواب بچه توی این سن و سال به صورت نرمال چند ساعته و چجوریه ؟چون احساس میکنم بچه ام کم خوابه و وقتی میخواد بخوابه کلی اذیت میکنه توی این سن حتما شیشه شیر میخواد البته شیر گاو.حتی نصف شب ها برا شیر ۳ بار بلند میشه و طبعا سه بار باید سر پاش کنم. واقعا کلافه ام چیکار کنم؟همه میگن شیشه رو ازش بگیر ولی هرچی تلاش میکنم بی فایده اس اونقدر گاز میگیره و میزنتمون و گریه میکنه حتی شده با بی حالی تمام نمیخوابه و از بس گریه میکنه به پا غش میرسه که در نهایت مجبور میشم بش بدم.

خواب ژنتیکی هم هست عزیز. مثلا اگه شما یا پدرش کم خواب باشین اون ممکنه به شما بره. پسر منم کم خوابه... البته از بازیگوشی هم هست..

بهشت زیر پای مادران عاطفی ست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب ژنتیکی هم هست عزیز. مثلا اگه شما یا پدرش کم خواب باشین اون ممکنه به شما بره. پسر منم کم خوابه.. ...

والا من سحر خیز بودم ولی شب ۹ میخوابیدم این تا ۱۲ یا ۱ شب بیداره🤐

دفعات شیر دادنو کم  کن با چیزای دیگه مشغولش کن دختر دایی من مهر امسال کلاس اوله هنوز پستونک دهن ...

باز پستونک بهتر از شیشه است.شیشه مدام باید نصف شب پا شم شیر بدم و ببرمش دسشویی

پسر منم کم خوابه شما ببین میشه یه نوزادد از صبح ساعت ۸ بیدار باشه یکسره تا ۱۰ شب؟ داریم اصن؟   به کی بگم از ۱۰ شب تا صبح نیم ساعت یبار پا میشه  روانی شدم 

بهشت زیر پای مادران عاطفی ست...