2777
2789
عنوان

دندان کشیدن در بارداری

742 بازدید | 9 پست

سلام دوستای گلم دندون عقلم بیشتر از یک ماهه درد میکنه شدیدا عفونی شده دیگه طاقت ندارم میخوام بکشم تو بارداری دندون کشیدین؟برا بچه اتفاقی نمیوفته؟

تیکر به وقت سزارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم تزريق بيحسي خطري نداره براي جنين و بيشتر راديوگرافي خطر داره كه اونم روپوش سربي ميزارند اگه نياز باشه اما توصيه ميكنم مراجعه كنيد به متخصص جراح فك و صورت بعد ايشون شما رو إرجاع ميده حتما دكتر زنانتون و بعد با اجازه ي دكتر زنان كارتون انجام ميشه،فقط مهمترين خطر براي شما استرس و هيجانتون ميتونه باشه

عزيزم تزريق بيحسي خطري نداره براي جنين و بيشتر راديوگرافي خطر داره كه اونم روپوش سربي ميزارند اگه ني ...

انقدر درد دارم فقط میخوام خلاص شم استرس ندارم،فقط این که خیلی عفونی شده میترسونه منو،که درد بعد کشیدنشو نتونم تحمل کنم

تیکر به وقت سزارین
انقدر درد دارم فقط میخوام خلاص شم استرس ندارم،فقط این که خیلی عفونی شده میترسونه منو،که درد بعد کشید ...

عفونت خيلي خطرش بيشتره،حتما مراجعه كنيد به متخصص چون به سرعت كارتون رو انجام ميدند

شما دیدین کسی دندون بکشه تو بارداری؟برا جنینیش ضرری نداشت؟

عزيزم به طور معمول توصيه نميشه براي انجام خدمات دندانپزشكي اما شما وضعيتتون فرق ميكنه هم درد داريد هم عفونت،مراجعه كنيد به متخصص شايد بتونند كنترلش كنند تا إتمام بارداري