صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
بچه ها تو رو خدا بیاین به هم کمک کنیم چطوری به بچه هامون غذا بدیم که بخورن وای من که دیگه کم آوردم&n ...
اینجا فقط توی موارد رو کم کنی مادرشوهر و خواهر شوهر به هم کمک میکنن.
این چه خواسته ی نا معقولیه که داری 😏😏😏
شما دیگه خیلی سختته با این سلیقه ی کوچولوت دختر منم دوست داره اما حالا نه این قدر
والا نمیخرم براش. تو این وضع نمیتونم.
باید یاد بگیره هرچی خودمون میخوریم اونم بخوره