2777
2789

بچه ی من چیزایی دوست داره که گیرمون نمیاد 😐

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا پسته 

کباب گوشت گوسفند

جوجه کباب

دوست داره

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
بچه ها تو رو خدا بیاین به هم کمک کنیم چطوری به بچه هامون غذا بدیم که بخورن وای من که دیگه کم آوردم&n ...

اینجا فقط توی موارد رو کم کنی مادرشوهر و خواهر شوهر به هم کمک میکنن.

این چه خواسته ی نا معقولیه که داری 😏😏😏

شما دیگه خیلی سختته با این سلیقه ی کوچولوت دختر منم دوست داره اما حالا نه این قدر 

والا نمیخرم براش. تو این وضع نمیتونم.

باید یاد بگیره هرچی خودمون میخوریم اونم بخوره

من خیییلی وقت میزارم تاغذابخورن،دوتاپشت سرهم دارم4سال و2سالودوماه،بابازی بهشون میدم،وقتی حواسشون پرته خوب میخورن،صنلی غذای کود ک هم خیییلی کمکه،چون میزارم رومیزشون تاخودشون بخورن منم درکنارش میدم،صبح که بلند میشم،از مغزها هرکدوم چنتادونه،میوه خرد شده،بیسکوییت،چوب کنجدی میچینم تو ظرفشون خیییلی دوست دارن خودشون انتخابی میخورن

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
با بازی و سرگرمی هم نمیخوره اگه درست و حسابی چیزیم نخوره که مریض میشه

معمولا دراین سن بچه هادوست دارن مستقل بشن بزارجلوش خودش بخوره شماهم کمکش کن وبزاردهنش،مثلا ماست وبزار خودش بخوره وبازی کنه شما غذابده،یاغذاهای انگشتی درستکن چنگال بده خودش بزاره دهنش

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲