2777
2789
عنوان

پیشنهاد و معرفی کتاب

221 بازدید | 22 پست

سلام بزرگواران 

لطفا در این تاپیک بهترین کتابهای خوبی که مطالعه کردید و دوست دارید رو برای مطالعه سایرین معرفی و پیشنهاد کنید.

در صورت امکان اگر چند سطری از خلاصه کتاب رو هم بنویسید خیلی عالی میشه.

ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهار اثر فلورانس اسکاول شین واقعا عالیه

یعنی یک بار خوندنش کمه باید بیست بار خونده شه

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

کتاب من دیگر ما،5جلده،درمورد تربیت فرزند واینکه چطور بابچه هابازی کنیمه،خیییییلی کاربردیه ودیدتون روکاملا درتربیت ورفتار صحیح بابچه هاتغییر میده

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

مکسنس فرمین در سال ۱۹۶۸ در شهر آلبرت ویل فرانسه متولد شد. کتاب‌های او که به بسیاری از زبان‌های زنده‌ی دنیا ترجمه شده است و در سراسر جهان، به خصوص در اروپا مورد توجه دوست‌داران کتاب قرار گرفته است. او از پیروان مکتب مینی‌مالیسم در ادبیات است. مینی‌مالیسم نوعی طغیان در برابر زندگی کلیشه‌ای و ماشینیِ امروز است و فرد را به جهانی فراتر از عادات و معیارهای متعارف رهنمون می‌سازد. ویولون سیاه کتابی‌ست که آدمی را برای مدتی هرچند کوتاه از فشارهای زندگی ماشینی و تنش‌های آن رها می‌کند. سفری به عالم رویاها و عشق‌های راستین.

گزیده‌ای از متن کتاب: وقتی که عاشق باشی  - و من از عشقی راستین سخن می گوییم  - محال است که عشق خود را از خاطر ببری . هیچ چیز بدتر از آن نیست که در طول زندگی ات یک بار طعم شادی حقیقی را بچشی . در پس آن، هر چیز دیگر تو را اندوهگین می سازد ، حتی ساده ترین چیزها .

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

شیاطین و فرشتگان (به انگلیسی: Angels and Demons) نخستین رمان پرفروش دن براون است. ماجراهای این کتاب قبل از رمان رمز داوینچی رخ می‌دهد و در آن رابرت لانگدون، استاد نمادشناسی دانشگاه هاروارد، با همراهی دانشمندی زیبا و مرموز به نام «ویتوریا وترا»، در مورد ارتباط قتل یک فیزیکدان در سرن با یک گروه باستانی به نام اشراقیون و رابطه ی  آنها با واتیکان تحقیق می‌کند که منجر به دفع یک توطئه توسط اشراقیون می‌شود که در نظردارند تا واتیکان را به هنگام جلسه ی انتخاب پاپ منفجر کنند. آن دو به کشفی نامعقول و ترسناک درون دخمه‌های مهر و موم شده، مقبره‌های خطرناک، کلیساهای متروک و اسرارآمیزترین سرداب روی زمین زدند: پناهگاه فراموش شده ی اشراقیون.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

کتاب دختر شینا روبه کسانی که به کتابهای دفاع مقدس علاقه دارن معرفی میکنم،خییییییلی قشنگه من تومترو وقتی میخواستم برم دندون پزشکی میخوندم یکبار اونقدر غرق شده بودم درخوندن که داشتم جامیموندم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
کتاب دختر شینا روبه کسانی که به کتابهای دفاع مقدس علاقه دارن معرفی میکنم،خییییییلی قشنگه من تومترو و ...

ممنون

در صورت امکان چند سطری از خلاصه یا مقدمه کتاب را هم لطف فرمایید.