2777
2789
عنوان

گرفتن بچه از شیر

123 بازدید | 21 پست

سلام خانمای عزیز میشه کمکم کنید میخوام دخترمو از شیر بیگیرم تقریبا 20 ماهشه اصلا غذا نمیوره بخاطر شیر میگن اگه از شیر بگیریش خوب میشه کسی هست تجربه داشته باشه دلم براش میسوزه چون روزه هم میگیرم خیلی سخته برام یر دادن میشه راهنمایم کنید بنظرشما زود نیست یا اشکالی نداره😥😥😥😥😥😖😖😖😖😖😖 

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨‍👩‍👧

اگه دیرهمجواب دادم بیزحمت ناراحت نشین غذا درست میکنم ممنونم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨‍👩‍👧

زود که نیست ولی به تدریج بگیر عزیزم تاهردوتون اذیت نشین،برتی من این پروسه تدریجی 2 ماهی طول کشید،وپسرم باتمام وابستگیش خوب کنار اومد

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز اولین روزه که از شیر گرفتمش اصلا نمیخابید داشت سینمو میزد خیلی عصبی بود با عروسکاش دعوا میکرد به زور خابوندمش سرشو گذاشت رو سینم تا خابش برد😭😥خودمم یه کوچولو گریه کردم براش

نه عزیزم اشکالی نداره به سر سینه هات چسب بزن بگو اوف شده بعد غذا بزار جلوش اولش ممکنه نخوره ولی بعدش کم کم میخوره سیب زمینی آبپز کن براش ریز کن بخوره مرغ هم همینطور

عشق مامان وبابا سوگند خانم وآقا بنیامین 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بگیرش دکتر پسرمن گفت از ۱۸ ماهگی به بعد شیر مادر اصلا فایده ای برای بچه نداره فقط وابستگی الکی میاره پسرمن هم بد غذا بود یعنی میشه گفت فقط باشیرمن زنده بود ۱۶ ماهش بود بردمش پیش همین متخصص یه شربت مولتی ویتامین نیو کیندر داد یه دونه شربت امگا ۳(روغن ماهی)اولین روزی که اینارو بهش دادم از فرداییش دهنشو باز میکرد میگفت هاااااام😐😐(غذا میخواست همه مون شاخ درآورده بودیم)البته من پسرمو ۲۲ ماهگیش گرفتم از شیر چون خوب غذا میخورد دیرتر گرفتم

خذاپدرو مادر این دکترو نگه داره همیشه دعاش میکنم 

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

اگه بخوام از تجربم بگم،اول درطول روز شیر روکم کردم بابازی ودادن خوراکیهای موردعلاقه خصوصا میوه واب میوه،اصلاشیشه نمیگرفت،اونقدر چیزای متنوع ازشربت های خونگی وابمیوه توش ریختم تاخوشش اومد،تاجاییکه توروز اصلا سراغ شیرنمیومد مگر خواب ظهر،باهاش خیییلیخوش رفتاری کن ،زیادتر بغلش کن وببوسش تااز نظر عاطفی ضربه نخوره،از اطرافیان وهمسرت هم میتونی کمک بگیری،موفق باشی

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
زود که نیست ولی به تدریج بگیر عزیزم تاهردوتون اذیت نشین،برتی من این پروسه تدریجی 2 ماهی طول کشید،وپس ...

ممنونم عزیزم 

سلام عزیزم منم دخترم کم غذا بود ۲۳ ماهگی گرفتمش وضعیت غذاش عالی شد 

مرسی خانمی 

نه عزیزم اشکالی نداره به سر سینه هات چسب بزن بگو اوف شده بعد غذا بزار جلوش اولش ممکنه نخوره ولی بعدش ...

گوشت اصلا نمیخوره ولی سیب زمینی خوب میخوره

راستی حتما بهش میوه هم بده ذرت آبپز هم خوبه شیر پاستوریزه کم چرب هم بهش بده

ممنونم عزیزم 

اگه بخوام از تجربم بگم،اول درطول روز شیر روکم کردم بابازی ودادن خوراکیهای موردعلاقه خصوصا میوه واب م ...

ممنونم عزیزم بخاطر نکته های خوبت 😘😘😘😘