2777
2789

بعضیا کامل سقط می کنن دیگه نیاز به کورتاژ ندارن من دو بار سقط داشتم و هیچکدوم کارم به کورتاژ نکشید

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا کامل سقط می کنن دیگه نیاز به کورتاژ ندارن من دو بار سقط داشتم و هیچکدوم کارم به کورتاژ نکشید

دختر خالم باردار بود خونریزی شدید داشت رفت دکتر الان کورتاژ کرده کسی میدونه علتش چیه؟

دختر خالم باردار بود خونریزی شدید داشت رفت دکتر الان کورتاژ کرده کسی میدونه علتش چیه؟

بقایا داشته دیگه تا بقایا داشته باشی خونریزی قطع نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
ماه پنجم بارداری بود جنین مشکلی نداشته ولی بدون دلیل خونریزی شدید داشت مجبور شد سقطش کنه

جفتش کنده شده به احتمال زیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جفتش کنده شده به احتمال زیاد 

رفت سونو قلبش میزد و هیچ مشکلی نداشت و حتی جاش هم خوبه ولی علت خونریزی رو نتونستن تشخیص بدن خودش هم از دو ماهگی خونریزی داشت ولی الان شدیدتر شده بود

رفت سونو قلبش میزد و هیچ مشکلی نداشت و حتی جاش هم خوبه ولی علت خونریزی رو نتونستن تشخیص بدن خو ...

وا اگه بچه زنده بوده و قلبش می‌زده و مشکلی نداشته چرا سقط؟؟؟

بودن کسایی که خونریزی داشتن و بچه هامون سالم دنیا اومده

حتما خونریزی طوری بوده که خطر داشته براش؟؟!!!

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
وا اگه بچه زنده بوده و قلبش می‌زده و مشکلی نداشته چرا سقط؟؟؟ بودن کسایی که خونریزی داشتن و بچه هامو ...

خونریزیش خیلی شدید بود رفت بستری شد دکترا هرکاری کردن نتونستن خونریزی رو متوقف کنن از چون خون زیاد از دست داده کم خون شده بود دکتر گفت باید سقطش کنه الان هم بعد از سقط راحت شد 

خونریزیش خیلی شدید بود رفت بستری شد دکترا هرکاری کردن نتونستن خونریزی رو متوقف کنن از چون خون زیاد ا ...

الهی

چقدر سخت بوده

خدا بهش صبر بده

آره دیگه براش خطر داشته

انشاءالله سری بعد بارداری خوب و راحتی داشته باشه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات